KX lanserar on-demand utbildningsportal KX Academy

[ad_1]

KX, en världsomspännande ledare inom realtidsdataanalys, tillkännager lanseringen av ‘KX Academy’, en onlineportal för on-demand utbildning.

Akademin är tillgänglig från KX: s huvudsakliga webbplats och markerar en betydande utveckling av den övergripande färdplanen för KX, vilket ger både erfarna och nya KX-användare tillgång till gratis, självledd, interaktiv utbildning och on-demand-videor.

Lanseringen är läglig eftersom digital kompetens har blivit en allt mer eftertraktad egenskap bland rekryterare. KX-undersökningar har visat att 90 % av företagen tror att för att förbli konkurrenskraftiga måste de öka investeringarna i dataanalys; 49% anser dock att brist på kompetens och människor är ett hinder för att utnyttja denna teknik.

Genom att lägga till det redan expansiva programmet för personlig träning som KX erbjuder, kommer akademin att hjälpa utbilda användare i framtidens datakunskaper, vilket ytterligare ökar tillgången till KX: s spelförändrande kraft.

På tal om lanseringen sa Eric Raab, CTO KX:

“I takt med att fler och fler organisationer vill använda kraften i realtidsanalys för att driva affärsbeslut, är KX Academy en ny kraftfull tillgång för att hjälpa användare att utveckla sina färdigheter med vår marknadsledande teknik och maximera sin fulla potential.”

I ett drag som redan har välkomnats av KX-utvecklingsgemenskapen, erbjuder KX Academy tillgång till en levande sandlådautvecklingsmiljö med förinstallerade datauppsättningar, så att användarna direkt kan se kraften i KX och den positiva inverkan det kan ha på deras verksamhet. Sandlådemiljön ger fri tillgång till en rad produkter, inklusive KX Developer och KX Dashboards, allt är konfigurerat för användaren med enkel tillgång till två klick.

Akademin erbjuder också en rad kurser inklusive introduktionssessioner om KX Dashboards, KX Developer och KX Insights samt KX Introductory Workshop och KX Fundamentals-kursen för de som vill lära sig core kdb+. Detta tillsammans med en rad videohandledningar visar användarna hur de kan dra full nytta av kraften i kdb+ utan att behöva lära sig programmeringsspråket q i första hand.

Efter avslutad KX Academy -kurser kommer användare att tilldelas gemenskapsmärken för att känna igen sin KX -certifiering.

Avtäckandet av Academy kommer varmt i hälarna på lanseringen av KX Community, en onlineplattform där KX-användare, experter, entusiaster och kamrater kan mötas för att ställa frågor och samarbeta om deras framsteg i KX Academy och mer KX-relaterat diskussioner.

Tillsammans kommer KX Academy och KX Community att vara spelväxlare för KX-utbildning, och utrusta användarna med de verktyg och kunskaper som behövs för att utnyttja kraften i världens snabbaste streaming analytics-teknik för beslutsfattande i realtid.

[ad_2]

Source link