Just2Trade väljer din börs för likviditetsdistribution


Just2Trade, en europeisk valuta-/CFD-mäklare som regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), har meddelat att man har integrerat med Your Bourse, ett ledande teknikföretag för valuta- och CFD-mäklare, och valt Your Bourse som sin huvudsakliga distributionskanal för likviditet. . Just2Trade sa att de har valt Your Bourse på grund av dess skräddarsydda erbjudande för Spot FX och CFD:er som kombinerar djup, multi-tillgångslikviditet för över 10 000 instrument, inklusive kryptovalutor och aktier, med ultrasnabb anslutning.

Din Börs fokus på att ständigt utöka sitt likviditetserbjudande för MetaTrader-mäklare kommer att tillåta Just2Trade att erbjuda tusentals handelsinstrument genom Din Börs, inklusive spotkrypto och krypto-CFD:er dygnet runt 24/7.

Just2Trades verkställande direktör Georgios Argytakis sa:

“Vi är glada över att kunna tillkännage vårt partnerskap med Your Bourse och känner att det kommer att vara ömsesidigt fördelaktigt. Eftersom vi tillhandahåller tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, kommer Din Börses likviditet med flera tillgångar att hjälpa oss att förbättra våra tjänster ytterligare.”

Andrey Vedikhin, grundare och VD/CTO Your Bourse, lade till,

“Vi är glada över att samarbeta med Just2Trade som tillhandahåller ett nytt utbud av likviditet genom vår Plattform-som-en-tjänst som kommer att gynna Just2Trades kunder. Genom vårt partnerskap kommer Just2Trades kunder att ha tillgång till en av de mest innovativa teknologierna och uppleva större flexibilitet samtidigt som de får tillgång till likviditet med flera tillgångar.”

Din börs tillhandahåller en plattform-som-en-tjänst-lösning för detaljhandeln och institutionella MT4/MT5- och kryptomäklare: MT5 Gateways/MT4-bryggor, matchningsmotor med likviditetsaggregation för flera tillgångar, riskhantering, kundprofilering och realtidsrapportering, MT4 / MT5 Hosting i alla Equinix datacenter med 99,999% SLA och varma och kalla backuper, MT4/MT5 white labels samt plugins för MT4 och MT5.Source link