Intercontinental Exchange och McLaren Racing lanserar nytt partnerskap


Intercontinental Exchange, Inc. (NYSE ICE) och McLaren Racing tillkännagav idag att ICE har blivit officiell partner till McLaren MX Extreme E Team, som tävlar i en ny helelektrisk serie med manliga och kvinnliga förare bakom ratten.

Det här är första året som McLaren går in i Extreme E-serien, nu inne på sin andra säsong. Serien är designad för att fokusera uppmärksamheten på hållbarhet och mångfald inom sporten runt om i världen.

Det fleråriga partnerskapet mellan ICE och McLaren Racing kommer att lanseras på tisdag med en serie evenemang på New York Stock Exchange, en ICE-börs, där McLaren Racings vd Zak Brown, föraren Tanner Foust och ingenjören Leena Gade kommer att ringa in avslutningen. Klocka.

För att lyfta fram det nya partnerskapets fokus kommer racerbilen nummer 58 McLaren Extreme E att dyka upp på NYSEs Experience Square på Lower Manhattan på tisdag morgon. Senare på dagen kommer ICE CMO Stephanie Dobbs Brown att vara värd för McLaren Racings vd Zak Brown, McLaren MX Extreme E Driver Tanner Foust och McLaren Racing Senior Principal Race Engineer Leena Gade vid en presskonferens i NYSE:s styrelserum innan de flyttar till den ikoniska Trading Golv för att ringa den avslutande klockan på tisdag eftermiddag.

“Jag har varit ett fan av Zak Brown och McLaren Racing i flera år, och vårt team kunde inte vara mer exalterade över att bli en officiell partner till McLaren Extreme E Team”, säger Jeff Sprecher, grundare, ordförande och VD för ICE. “ICE och McLaren drivs båda av användningen av data och teknik för att skapa en konkurrensfördel. Vi ser fram emot att samarbeta med McLaren Racing, inte bara för att göra intryck i det spännande helelektriska Extreme E-mästerskapet, utan också för att gå med i ledarskapsarbetet i utvecklingen av hållbar teknologi.”

“Att samarbeta med ett ledande globalt namn på finansmarknader som ICE är ett fantastiskt ögonblick för McLaren Racing. Precis som vi siktar ICE på äkta varumärkesengagemang som drivs av data och teknologi, och vi ser fram emot att gå med dem på New York Stock Exchange för att fira detta nya partnerskap”, säger Zak Brown, VD för McLaren Racing. “ICE är i linje med vårt engagemang för hållbarhet, inklusive DE&I. Detta gör Extreme E till en perfekt plattform för att föra vårt partnerskap och öka medvetenheten om effekterna av klimatförändringar, samtidigt som det främjar mer lika villkor för jämställdhet.”

Extreme E-serien kräver manliga och kvinnliga föraruppställningar då lagen tävlar i elektriska stadsjeepar på terrängbanor i avlägsna delar av världen. De unika platserna på Extreme E-schemat hjälper till att öka medvetenheten om miljöutmaningarna i dessa regioner. Från och med 2022 Extreme E-säsongen kommer ICE:s logotyp att finnas representerad på chassisidan och taket på McLaren MX Extreme E-bilen, och på Fousts och lagkamraten Emma Gilmours racingoveraller och hjälmar, från och med det senaste loppet i Saudiarabien.

ICE:s partnerskap med McLaren MX Extreme E-teamet representerar nästa kapitel i en växande relation, där Zak Brown för närvarande dyker upp i ICEs reklamkampanj, “Make the Connection”, som fokuserar på att använda data som en konkurrensfördel.

Source link