Interactive Brokers utser Jill Bright till sin BoD


Interactive Brokers för elektronisk handel (NASDAQ:IBKR) tillkännagav idag att Jill Bright utsetts till en oberoende styrelseledamot i företaget med omedelbar verkan.

Jill Bright

Med över 30 års erfarenhet tjänstgjorde Bright som Executive Vice President of Human Resources and Administration för Sotheby’s, hade rollen som Chief Administrative Officer för LionTree LLC och Condé Nast, och tillbringade över fem år inom Human Resources på American Express som senior ledarpositioner.

Dessutom är Bright för närvarande styrelseledamot och ordförande i kompensationskommittén för WOW Internet & Cable, och sitter även i styrelsen för två privata företag, NYC-baserade Simulmedia och Grand Rapids-baserade Service Express.

Bright avslutade sin MBA vid New York Universitys Stern School of Business och utsågs till Quadrennial Advisory Commission, som utvärderade och lämnade rekommendationer om ersättning för valda New York City-tjänstemän under Mayor de Blasio.

“Vi är glada över att välkomna Jill till styrelsen och kommer säkerligen att dra nytta av hennes fulländade karriär fokuserad på humankapitalförvaltning och organisatorisk effektivitet”, säger Thomas Peterffy, Interactive Brokers grundare och ordförande. “Fröken. Brights utnämning tillför värdefull expertis till styrelsen och förstärker vårt engagemang för att utöka mångfalden i hela företaget.”

Source link