Interactive Brokers uppgraderar mobilappen

[ad_1]

Elektronisk handel stora Interactive Brokers har släppt en ny version av sin investeringsapp för iOS-baserade enheter. Version 8.80 av lösningen erbjuder förbättrat utseende av partitioner i portföljen och ytterligare verktyg.

  • Avsnittet för kontohantering har lagt till direkt tillgång till skatteformulär. Detta inkluderar nu möjligheten att dela eller ladda ner dessa formulär till din enhet.
  • I inställningar finns det ett nytt alternativ för att aktivera Edge Gestures på sidorna Offertinformation, Order & Trades och Orderingång. Detta gör att du lättare kan använda en hand när du använder dessa mycket använda skärmar.
  • Bug fix och stabilitetsförbättringar.

I en av de tidigare versionerna av appen introducerades stöd för algo-handel med aktier. Algos utför effektivt specifika instruktioner som är utformade för att få snabbhet och noggrannhet och ofta sänka kostnaderna för manuella ordertyper.

För att använda IB Algos trycker du på Algos-omkopplaren i listan över ordertyper och väljer ett algo. Definiera parametrar efter behov innan du skickar beställningen.

Interactive Brokers uppdaterar regelbundet sina handelslösningar. I februari 2021 släppte mäklaren en ny version av appen som erbjuder förbättrade nyheter och forskarläsare som gör det enkelt att hitta innehållshandlare som verkligen vill läsa. Användare av appen kan söka efter ämne, symbol eller nyckelord och spara sin sökning för framtida visning.

Appen erbjuder också villkor (och) (eller) (inte) för mer exakta resultat. Den personliga fliken “Mina nyheter” ger relevanta rapporter och rubriker baserat på aktivitet och låter användare lägga till / ta bort ämnen efter behov.

Interactive Brokers har också inbäddat TV och video strax under sökfältet för enkel åtkomst.

Företaget har nyligen lagt till Impact Dashboard, ett innovativt verktyg för hållbar investering, i IBKR-mobilappen.


[ad_2]

Source link