Interactive Brokers rullar ut ny version av TWS-plattformen

[ad_1]

Elektronisk handel stora Interactive Brokers har släppt en ny version (10.15) av sin Trader Workstation (TWS)-plattform. Den senaste produktionsversionen är utrustad med en uppdaterad inloggningsskärm, samt en ordertyp unik för IBKR.

Mäklaren har gjort om TWS-inloggningsfönstret för effektivitet, vilket minskar antalet klick och musrörelser som behövs för att logga in och behåller alla inloggningsåtgärder, som popup-fönster för tvåfaktorsautentisering, meddelanden och skärmen “Fler alternativ” (där du kan ändra TWS-versioner, temafärger och mer), i ett enda fönster.

Pegged-to-Best, en ordertyp som är unik för IBKR, tillåter kunder att rikta likviditetstillförande order till IBKR ATS som inte bara konkurrerar med NBBO på närsidan, utan med andra likviditetstillförande order på samma sida som vilar i IBKR ATS. Mäklaren har nyligen lagt till en andra offset till denna ordertyp för att tillgodose order där mittpunkten faller på 1/2 cent.

Orderpriset “Pegged-to-Best” kommer att flyta så att det alltid är kopplat till att vara ett öre mer aggressivt än det bästa av närmaste NBBO och den mest prisvärda, vilande likviditetstillförande ordern på samma sida i IBKR ATS, upp till NBBO-mittpunkten minus (för ett köp) eller plus (för ett sälj) ett användardefinierat antal steg, vilket ger en hög sannolikhet för handel med IBKR-klientens Smart Routed-order på motsatt sida.

Liksom alla andra kopplade beställningar som finns tillgängliga i IBKR ATS, kan Pegged-to-Best-order innehålla ett gränspris som anger det mest aggressiva priset till vilket beställningen kan prissättas.

Eftersom Pegged-to-Best-ordern inte bara konkurrerar med NBBO på närmaste sidan utan även med andra likviditetstillförande order på samma sida i IBKR ATS, kan kunder ange den minsta kumulativa storleken för samma sidoorder som är prissatta lika eller bättre , där ordern tillåts tävla (Minsta konkurrerande storlek).

Mäklaren har lagt till rapporteringssidan i sektionen Orders i Global Configuration. Inställningar som finns på den här sidan inkluderar:

Standardinställningen för flaggan “Beställda” beställningar. Den här inställningen används för att ange om beställningar är efterfrågade (diskuterade med och godkända av kunden) eller diskretionära (görs efter rådgivarens gottfinnande utan klientdiskussion).

Manuell ordertid och manuell orderavbrytningstidsinställningar (för OATS-aktiverade konton): När en riktad order för ett konto som stöder manuell ordertid skapas och ingen standardinställning har definierats kommer ett popup-fönster att be kunden att välja antingen:

  • Jag lägger beställningar som tas emot via telefon, standard manuell beställningstid är “Nu.”
  • Jag lägger beställningar efter mitt företags gottfinnande, inte standard manuell beställningstid.


[ad_2]

Source link