Interactive Brokers lanserar Traders’ Insight Radio


Den globala elektroniska mäklaren Interactive Brokers (NASDAQ:IBKR) tillkännagav idag lanseringen av Traders’ Insight Radio, en ny poddserie med intervjuer med chefer, tankeledare och marknadsexperter från hela finansbranschen som diskuterar aktuella teman som påverkar globala marknader och handel.

Lyssnare som är bekanta med Traders’ Insight, Interactive Brokers onlineresurs för marknadskommentarer, kommer att känna igen interna IBKR-podcastvärdar som ger ett viktigt sammanhang kring de unika synpunkter som undersöks under samtalen.

Avsedd för en bred publik inklusive både avancerade handlare och nybörjare, Traders’ Insight Radio utforskar ett brett utbud av intressanta ämnen för alla investerare och förbättrar utbudet av erbjudanden som redan är tillgängliga via IBKR Campus, företagets utbildningsresurs. Nya och kommande podcaster kommer att innehålla konversationer om effekterna av artificiell intelligens (AI) på marknader, möjligheter i utländska värdepapper och syn på kryptovaluta som den nya digitala tillgångsklassen.

För privata investerare som precis har börjat eller avancerade handlare som vill utöka sin kunskapsbas, inkluderar IBKR Campus kurser och innehåll om handel, marknader och aktuella händelser, såväl som översikter dedikerade till IBKR:s produkter och handelsplattformar – och nu anmärkningsvärda podcastintervjuer.

“Vi fortsätter att fokusera på att förse investerare med de utbildningsverktyg som behövs för att förbättra deras förståelse för finansiella marknader och handel”, säger Steve Sanders, EVP för marknadsföring och produktutveckling på Interactive Brokers. “Traders’ Insight Radio kompletterar de resurser som redan finns tillgängliga via IBKR Campus och är ett nytt och underhållande sätt för alla investerare att enkelt få tillgång till och dra nytta av expertis inom finansbranschen.”

Tidiga avsnitt inkluderar en intervju i två delar med Thomas Peterffy, grundare och styrelseordförande för Interactive Brokers Group, där han diskuterade hans tidiga handelsdagar som en option market maker och hur han framgångsrikt introducerade teknologi till handelsgolvet. Lyssnarna kommer att dra nytta av Peterffys perspektiv på en mängd olika ämnen som kryptovaluta, penningpolitik och effekterna av stigande räntor och inflation på ekonomin, samtidigt som de får höra anekdoter från hans långa karriär.

De senaste avsnitten av Traders’ Insight Radio är tillgängliga gratis på Traders’ Insight-bloggen, genom Interactive Brokers handelsplattformar inklusive Trader Workstation, Client Portal och IBKR Mobile och populära podcastingtjänster inklusive Apple Podcast, Google Podcast, Podbean och Spotify.Source link