Interactive Brokers lägger till nya funktioner till Student Trading Lab

[ad_1]

Interactive Brokers för elektronisk handel har nyligen förbättrat Student Trading Lab, en gratis onlineresurs för högskole- och gymnasieutbildare som vill blanda ekonomi, blockchain eller datavetenskap med verkliga handelsupplevelser.

Listan över nya funktioner inkluderar:

  • Simulerad handel på globala marknader;
  • Virtuell handel med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum & Litecoin kryptovalutor;
  • GlobalTrader-appen erbjuder studenter en enkel världsomspännande pappershandelsupplevelse.

IBKR Student Trading Lab är gratis att använda och varje student får ett pappershandelskonto med ett komplett utbud av handelsverktyg. Studenter kan handla aktier, optioner, terminer och obligationer på amerikanska marknader såväl som valutor.

Studenter börjar med 1 000 000 USD i pappershandel med eget kapital och kontokapitalet fluktuerar som om affärer utfördes på den verkliga marknaden.

Handelsplattformen kan användas för att förbättra innehållet i klassrummet, medan exempeluppgifter och resurser kan hjälpa till att utveckla elevernas handelsfärdigheter.

Mer än 600 utbildningsinstitutioner i över 60 länder, inklusive några av de bästa finanstekniska skolorna, deltar redan i programmet, vilket gör det till ett av de mest populära programmen i sitt slag.

Utbildare som deltar i Student Trading Lab kan förbättra sin läroplan med innehåll från Interactive Brokers Traders’ Academy, Traders’ Insight-bloggen eller IBKR Quant Blog.


[ad_2]

Source link