Interactive Brokers introducerar modellportföljer i PortfolioAnalyst

[ad_1]

Onlinehandelns stora interaktiva mäklare fortsätter att utöka möjligheterna i PortfolioAnalyst, en lösning som konsoliderar, spårar och analyserar ens fullständiga ekonomiska resultat.

Prestationsanalys av enskilda och konsoliderade modellportföljer är nu tillgänglig.

  • Handlare kan börja använda de nya funktionerna idag:
  • Aktivera modellportföljer i PortfolioAnalyst;
  • Skapa anpassade modellrapporter;
  • Aktivera modellrapporter för leverans.

Dessutom kan rådgivare och mäklare nu konfigurera standard och anpassad rapportleverans för alla klientkonton i bulk.

Låt oss påminna om att Interactive Brokers i augusti introducerar en ny fondsektor i PortfolioAnalyst. Fonder med olika/blandade sektorallokeringar klassificeras nu som breda.

I föregående uppdatering av lösningen tillkom stöd för Money-Weighted Return (MWR) vid användning av dagliga frekvenser i PortfolioAnalyst-rapporter och onlineverktyg.

Lipper Global är också Interactive Brokers nya datakälla för fondssektorsklassificeringar där sektorsspecifika fonder klassificeras på lämpligt sätt.

De senaste förbättringarna inkluderar också integration med offertdetaljer. Användare av PortfolioAnalyst kan dra nytta av funktionerna i Quick Trade -beställningsbiljetten för att enkelt lägga order, hantera öppna order och se senaste affärer.

Dessutom kan de använda avancerade intradagskartalternativ för att ändra tidsperioder, lägga till tekniska indikatorer som SMA, EMA, Bollinger Bands och visa volymdiagram.

Listan över förbättringar innehåller också live nyhetsström och möjligheten att se senaste transaktioner.

[ad_2]

Source link