Interactive Brokers gör verktyget Reallocate tillgängligt i Mosaic i TWS-plattformen


Stora Interactive Brokers för elektronisk handel fortsätter att förbättra sin Trader Workstation (TWS)-plattform, med de senaste förbättringarna som är särskilt användbara för rådgivare och för användare av API.

Verktyget Omfördela (används för att omfördela pengar mellan en grupp eller kontomodeller) kan nu öppnas i Mosaik-layouten från menyn Nytt fönster > Portföljverktyg. Det betyder att du nu kan se både verktyget Omallokera och din portfölj i samma fönster. Dessutom kan du nu lägga till verktyget Omfördela till en mosaiklayout som en bricka om det behövs.

Tidigare var det här verktyget endast tillgängligt från den klassiska layouten, som tillåter visning av ett fönster i taget.

Angående API förklarar IBKR att tidigare API-meddelanden över den högsta tillåtna meddelandehastigheten avvisades omedelbart som standard. Utvecklarna har modifierat det här beteendet så att meddelanden över den högsta tillåtna hastigheten nu kommer att justeras och takten med maxhastigheten per sekund.

Om du föredrar att få dessa meddelanden avvisade omedelbart, kontrollera funktionen för konfigurations-API-inställningar “Avvisa meddelanden över den maximala tillåtna meddelandehastigheten jämfört med att tillämpa pacing.”

I den föregående versionen av TWS designade mäklaren om TWS-inloggningsfönstret för effektivitet, vilket minskade antalet klick och musrörelser som behövs för att logga in och behålla alla inloggningsåtgärder, som popup-fönster för tvåfaktorsautentisering, meddelanden och “Fler alternativ ”-skärm (där du kan ändra TWS-versioner, temafärger och mer), i ett enda fönster.

Pegged-to-Best, en ordertyp som är unik för IBKR, tillåter kunder att rikta likviditetstillförande order till IBKR ATS som inte bara konkurrerar med NBBO på närsidan, utan med andra likviditetstillförande order på samma sida som vilar i IBKR ATS. Mäklaren har nyligen lagt till en andra offset till denna ordertyp för att tillgodose order där mittpunkten faller på 1/2 cent.

Orderpriset “Pegged-to-Best” kommer att flyta så att det alltid är kopplat till att vara ett öre mer aggressivt än det bästa av närmaste NBBO och den mest prisvärda, vilande likviditetstillförande ordern på samma sida i IBKR ATS, upp till NBBO-mittpunkten minus (för ett köp) eller plus (för ett sälj) ett användardefinierat antal steg, vilket ger en hög sannolikhet för handel med IBKR-klientens Smart Routed-order på motsatt sida.

Liksom alla andra kopplade beställningar som finns tillgängliga i IBKR ATS, kan Pegged-to-Best-order innehålla ett gränspris som anger det mest aggressiva priset till vilket beställningen kan prissättas.

Eftersom Pegged-to-Best-ordern inte bara konkurrerar med NBBO på närmaste sidan utan även med andra likviditetstillförande order på samma sida i IBKR ATS, kan kunder ange den minsta kumulativa storleken för samma sidoorder som är prissatta lika eller bättre , där ordern tillåts tävla (Minsta konkurrerande storlek).
Source link