INGOT Brokers anställer Accuindex och MultiBank alun Adel Jibrin som chef för det nya Dubai-representantkontoret


Jordanbaserad, arabiskspråkig marknadsfokuserad Retail FX-mäklare INGOT Financial Brokerage Ltd. har tillkännagett öppnandet av sitt nya representationskontor i Dubai. Den här starten ligger i linje med dess pågående ansträngningar att bredda och cementera sin existens och förstärka en säker investeringskultur genom handel.

Dessutom utsågs industriveteranen Adel Jibrin till Chief Executive Officer (VD) för det nya representationskontoret för att leda företagets affärsverksamhet i regionen. Adel Jibrin har arbetat i en mängd olika försäljnings- och chefsroller på ett antal Retail FX-varumärken under det senaste decenniet, inklusive MultiBank Group, One Financial Markets, Alpari och nu senast Accuindex.

INGOT Brokers grundare Iman Mutlaq sa,

“Jag är mycket glad över att tillkännage öppnandet av vårt representationskontor i Dubai eftersom vi ständigt strävar efter att förstärka vår kundbas i regionen samtidigt som vi ger dem möjlighet att möta sina investeringsambitioner. Vi är övertygade om att 2022 kommer att bli ett år fullt av prestationer för företaget, med den närmaste kommande bedriften förhoppningsvis lanseringen av ett administrativt kontor i Qatar.”

“På allas vägnar på företaget vill jag välkomna Adel Jibrin till teamet. Jag har fullt förtroende för att han kommer att bidra mycket till vår tillväxt, och jag tror starkt på att han är rätt person att komma med innovativa lösningar som gör att vi kan penetrera nya marknader och ytterligare förbättra företagets affärsstrategi inom GCC och Mellanöstern . Jibrin kommer att vara ett mervärde för INGOT Financial Brokerage, särskilt eftersom han innehar många certifikat som stödjer vårt mål att tillhandahålla en säker investeringsmiljö för handlare – som den för Anti-Money Laundering Awareness från CCL och Regulatory Induction från DFSA, för att nämna en få – tillsammans med hans omfattande kunskap om DFSA:s uppförandekod och regelverksöversikt.”

I en kommentar om sin nya position sa Adel Jibrin,

“Jag är glad över att ansluta mig till INGOT Financial Brokerage, som har en lång erfarenhet av prestationer och ett välrenommerat rykte för att utveckla och förnya finansiella tjänster.” Han tillade, “Jag kommer att använda all min kapacitet för att expandera företagets verksamhet, särskilt inom Gulf-området, eftersom INGOT Financial Brokerage har åtagit sig att tillämpa de högsta standarderna för transparens och helt följer de bästa procedurerna och reglerna, och det är huvudpelaren. av handel på internationella finansmarknader. Jag ser fram emot att nå nya höjder av framgång med företaget.”Source link