IG söker feedback om kartläggning av handelsplattformar

[ad_1]

Elektronisk handel stora IG inbjuder handlare att säga sitt om vilka diagram som bör läggas till IG handelsplattform. Handlare uppmanas att göra en snabb omröstning.

IG förklarar att det arbetar för att göra IG-handelsplattformens utveckling bättre för att ge en bra användarupplevelse för handel. Mäklaren strävar efter att förse sina kunder med de bästa diagrammen, därför är handlarens feedback viktig för mäklaren och den kommer att förmedla sin feedback till sitt utvecklingsteam.

Alternativen för begäran om diagram inkluderar:

Oavsett om du är intresserad av valutahandel, råvaror eller aktiehandel kan det vara bra att använda teknisk analys som en del av din strategi – och detta inkluderar att studera olika handelsindikatorer. Handelsindikatorer är matematiska beräkningar, som ritas som linjer på ett prisdiagram och kan hjälpa handlare att identifiera vissa signaler och trender på marknaden.

Det finns olika typer av handelsindikatorer, inklusive ledande indikatorer och eftersläpande indikatorer. En ledande indikator är en prognossignal som förutsäger framtida prisrörelser, medan en eftersläpande indikator tittar på tidigare trender och indikerar momentum.

En tidsram för handel kan hänvisa till vilken tidsenhet som helst under vilken handel äger rum. Vanligtvis kommer forex tidsramar att mätas i sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader eller år. Du kommer att välja den tidsram som är mest lämpad för din handelsstrategi.

  • 3. Anpassa indikatorer/verktyg

När du har tillämpat din indikator på ett diagram högerklickar du på själva indikatorn. Härifrån kan du redigera värden, färger och stilar.

Du kan redigera ritningar, värdena, genom att högerklicka på din ritning. Du kan också duplicera eller ta bort ritningar på detta sätt.

Backtesting kommer att köra en handelsstrategi mot historiska data för ett instrument och ge dig en detaljerad rapport om hur det skulle ha utfört affärer. Använd indikatorer och handelssystem och skapa sedan en ny strategi eller ändra en befintlig.

Backtesting är en av de viktigaste aspekterna av att utveckla ett handelssystem. Om den skapas och tolkas på rätt sätt kan den hjälpa handlare att optimera och förbättra sina strategier, hitta eventuella tekniska eller teoretiska brister, samt få förtroende för sin strategi innan de tillämpar den på de verkliga marknaderna.

Företaget kommenterade:

“Här på IG vill vi se till att dina förslag eller feedback hjälper till att forma vår riktning och framtid. Vi uppskattar att de bästa företagen är uppbyggda kring tvåvägskommunikation med kunder”.

[ad_2]

Source link