ICE utser nya presidenter för flera viktiga terminsbörser

[ad_1]

Intercontinental Exchange, Inc. (NYSE:ICE) tillkännager successionen av nya ledare för att fungera som dess presidenter för flera av dess viktigaste terminsbörser, inklusive ICE Futures Europe, ICE Futures US, ICE Futures Singapore och ICE Endex.

Chris Rhodes blir president för ICE Futures Europe den 1 juli 2022. Rhodes efterträder Stuart Williams som, som meddelades förra året, blir ICE:s Chief Operating Officer (COO). Rhodes var senast som COO för ICE Clear Europe och dessförinnan som Global Head of Financial Derivatives mellan 2015 och 2019.

Från och med den 1 augusti 2022 blir Jennifer Ilkiw nästa president för ICE Futures US, efterträdare av Trabue Bland, som tillträder en ny befattning som övervakar ICEs Futures Exchanges globalt. Ilkiw kommer att flytta till New York efter nästan 15 års arbete för ICE i Singapore som chef för ICE Asia Pacific.

Maria Levanti, som har skapat djupa band med marknadsaktörer över hela Asien och Stillahavsområdet under sina 11 år med ICE i Singapore, kommer att bli VD och COO för ICE Futures Singapore och ICE Clear Singapore från och med den 1 augusti 2022. Levanti är för närvarande ansvarig för prissättning och analys på ICE Data Services i Asien och Stillahavsområdet.

Levanti efterträder Lucas Schmeddes som blir VD och COO på ICE Endex i Amsterdam, och tar över efter Pieter Schuurs som planerar att gå i pension i slutet av juli. Schmeddes, en nederländsk infödd, fungerade som COO för ICE Endex innan han började lansera ICE Futures Singapore 2014.

Utöver dessa utnämningar på ICE:s terminsbörser kommer Tim Bowler, för närvarande president för ICE Benchmark Administration i London, att anta en ny roll i New York som kommer att inkludera fokus på ICE:s clearingverksamhet, utnyttja sin bakgrund inom internationella regulatoriska frågor och produktutveckling .

Clive de Ruig, senast COO på ICE Futures Europe, kommer att bli ordförande för ICE Benchmark Administration från och med 1 juli 2022, med Kate Hancock som efterträder de Ruig som COO på ICE Futures Europe.


[ad_2]

Source link