ICE tillkännager bortgången av den mångårige börsmedlemmen James A. Calcagnini

[ad_1]

Intercontinental Exchange (IE) tillkännagav idag att den mångåriga Exchange-medlemmen och före detta handelsstyrelsen i New York, James A. Calcagnini, gått bort.

Han tjänstgjorde i ett antal kommittéer för ICE Futures US och dess föregångare börser (NYBOT och CSCE), inklusive Executive Floor Committee, Membership Committee och Business Conduct Committee.

Nedan är hela tillkännagivandet av ICE:

Med stor sorg tillkännager vi bortgången av mångårig börsmedlem och tidigare New Yorks handelsdirektör James A. Calcagnini. James, eller “JCAL” som han kallades av sina kamrater på handelsgolvet, tjänstgjorde också i ett antal kommittéer för ICE Futures US och dess föregångare börser (NYBOT och CSCE), inklusive Executive Floor Committee, Membership Committee och Business Conduct Utskott. Mest anmärkningsvärt är att JCAL tillbringade många år med att driva Exchanges mäklarutbildningsprogram och är ansvarig för att introducera otaliga nuvarande och tidigare proffs till termins- och optionsbranschen.

James dog fridfullt i sitt hem i Darien, CT den 7 december 2021 efter en modig kamp mot ALS. Han efterlevs av en familj som han älskade: hans fru DeAnne, hans barn Addison och Jake, hans föräldrar Donald och Joyce, hans tvillingbror Tom och hans syster Elise. Arrangemang följer nedan. I stället för blommor kan donationer göras till CCALS.org, teamgleason.org och CalcagniniALSFoundation.org.

En väckning kommer att hållas från 16:00 till 18:00 den 12 december 2021 kl.

Lawrence Funeral Home 2119 Boston Post Road Darien, CT 06820

En begravningsmässa kommer att hållas den 13 december kl 11.00 kl.

St Johns kyrka

1986 Boston Post Road Darien, CT 06820

[ad_2]

Source link