ICE introducerar sin transparenstjänst för räntekvoter

[ad_1]

Intercontinental Exchange, Inc. (NYSE:ICE) tillkännagav idag lanseringen av sin ledande tjänst som är utformad för att göra det möjligt för mäklare-handlare att möta de nya kraven som är ett resultat av de senaste ändringarna av SEC-regel 15c2-11.

ICE-lösningen hjälper mäklare-handlare att skaffa och granska emittentinformation om räntebärande värdepapper innan de publicerar eller skickar en offert i ett offertmedium i enlighet med den nyligen uppdaterade regeln och villkorliga lättnader som ges i SEC-stabens No-Action Letter den 16 december.

“Vi fortsätter att samarbeta med våra kunder för att hjälpa dem att navigera i de nya regulatoriska kraven under SEC Rule 15c2-11”, säger Amanda Hindlian, VD för Fixed Income & Data Services på ICE. “Vi är glada över att ha varit en nybörjare inom detta område och kommer att fortsätta att utveckla vår lösning för att hjälpa våra kunder att implementera kostnadseffektiva sätt att möta deras handels- och efterlevnadsbehov.”

ICE:s tjänst kan också hjälpa kunder att avgöra vilka räntebärande värdepapper som kan vara berättigade till den lättnad som ges i SEC-personalens No-Action Letter den 16 december. Datauppsättningen tillåter till exempel kunder att identifiera den ultimata föräldern i företagshierarkin, vilket ger användarna en indikator som snabbt kan visa djupet av de nödvändiga dataelementen som finns tillgängliga, vilket stöder kunden i att göra ett rimligt beslut om ett värdepapper är berättigat till lättnad.

Verktyget innehåller mer än 15 datafält som är nödvändiga för att uppfylla kraven i punkt (b) granskning – som hänvisar till specifika, allmänt tillgängliga dokument och information om emittenter och värdepapper, inklusive prospekt, aktuella årsrapporter och periodiska rapporter och årsredovisningar – och innehåller URL-länkar till EDGAR där ostrukturerade datafält kan nås, vilket gör att användare enkelt kan söka efter ytterligare relevanta och tillämpliga paragraf (b) data.

Data från ICE:s lösning kan också utnyttjas av front- och mellankontorskunder, vilket anpassar synlighet mellan handlare och risk, såväl som efterlevnads- och juridiska team, inom en enda kund.

Eftersom SEC-personalens No-Action Letter tillhandahåller villkorlig lättnad i tre faser, arbetar ICE aktivt med sina kunder för att utrusta dem för att navigera i de specifika granskningskraven som SEC ställer upp. ICE:s tjänst täcker vissa företags-, stats- och penningmarknadsinstrument och vi förväntar oss att fortsätta lägga till ytterligare räntetillgångar över tiden.

[ad_2]

Source link