Hur man handlar på marknaderna efter att den stora “sockerhiten” tar slut

[ad_1]

Vi är glada att kunna publicera följande gästinlägg med tillstånd av Luis King, marknadschef på IC Markets.


Vår informativa och marknadsfokuserade IC Your Trade-podcast producerad av Bloomberg Media Studios är tillbaka för serie två – i Vodcast- och Podcast-format.

Den här serien är fartfylld och hämtar sina signaler från aktuella händelser. Den kommer att titta på möjligheterna och fallgroparna som uppstår från nyckelfrågor som påverkar marknaderna just nu.

Vi kommer att diskutera stora frågor som:

  • Vilka är möjligheterna från en stigande räntemiljö?
  • Kommer konflikten i Ukraina att orsaka en björnmarknad?

Avsnitt 1 handlar om räntor och vad som händer när kostnaden för att låna stiger. Här är en tjuvtitt på vad du kan förvänta dig nästa torsdag, 4 augusti 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=lzjaAAC4DF4

Vår värd för serie två: Pamela Ambler

Pamela är en investeringsunderrättelse- och strategirådgivare, med en karriär som affärs- och finanspresentatör för några av världens ledande finansiella programföretag. Pamela har över ett decenniums erfarenhet av att täcka affärsnyheter i USA och i Asien. Hon är känd för sin expertis inom finansmarknader och den globala ekonomin. Se Pamela i aktion här.

Kom ikapp tidigare serier

Lyssna på alla avsnitt av vår tidigare serie med Dan Petrie som värd nu!

Dan pratar med branschexperter inklusive Andrew Forrest, grundare och styrelseordförande för Fortescue Future Indices, och Michael Go, VD för Sydney Stock Exchange.

Sammanfattning serie 1

Och vi är live! Serie två av IC Your Trade-podden producerad av Bloomberg Media Studios är nu tillgänglig i Vodcast- och Podcast-format.

Avsnitt 1

Med Richard Koo från Nomura Research

Den här veckan pratar vi räntor. Det senaste decenniets stora sockerhit tar slut. De globala obligationsmarknaderna drabbades av sin djupaste nedgång på 30 år då investerare rustade för snabba räntehöjningar. Hur kommer marknader över alla tillgångsslag att reagera när lånekostnaderna stiger?


[ad_2]

Source link