Hudson River Trading Europe ansluter sig till SIX Swiss Exchange

[ad_1]

SIX Swiss Exchange tillkännager ankomsten av sin senaste deltagare: Hudson River Trading Europe Ltd (HRTEU). Det är Dublin-grenen av New York City-baserade Hudson River Trading. Det kvantitativa handelsföretaget grundades 2002 och handlar med aktier, terminer, optioner, valutor och ränteintäkter på olika marknader över hela världen.

Gregor Braun, försäljningschef i Schweiz och Europa på SIX Swiss Exchange, kommenterar:

“Vi är glada att välkomna Hudson River Trading Europe Ltd. som en ny deltagare. På den schweiziska börsen kommer de att dra nytta av vår unika marknadsstruktur, ett stort utbud av produkter och enastående likviditet.”

Denna nya medlem tar det totala antalet handelsdeltagare på SIX Swiss Exchange till 93.

Schweiz är hem för ett attraktivt aktieuniversum med över 250 företag, inklusive tre av de fem största i Europa. För att göra handel med dessa aktier mer attraktiv fortsätter SIX Swiss Exchange att förnya och introducera nya tjänster. Ett bra exempel är SwissAtMid: den schweiziska börsens egen icke-visade pool, som introducerades för fem år sedan, har etablerat sig som den främsta källan till blocklikviditet i schweiziska aktier och levererat över 100 miljoner CHF i prisförbättringsvärde till marknadsaktörer.

Med den senaste introduktionen av en blockorderhandelslösning ger SIX Swiss Exchange ökad tillgång till sin unika likviditet i schweiziska aktier.

[ad_2]

Source link