HKEX utser Anthony Crampton till VD

[ad_1]

Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX) meddelade idag utnämningen av Anthony Crampton till verkställande direktör, chef för ledningsrapportering och anläggningshantering.

I sin roll kommer Mr Crampton att arbeta i hela HKEX för att hjälpa till att övervaka koncernens ledningsrapportering om bästa praxis och hjälpa verksamheten att fatta bättre informerade beslut. Mr Crampton kommer också att övervaka koncernens aktiviteter inom Facility Management och hjälpa till att säkerställa funktionalitet, komfort, säkerhet och effektivitet i våra kontor och anläggningar genom att anpassa våra medarbetare, processer och teknik inom vår fastighetsportfölj.

Mr Crampton kommer att gå med i HKEX den 1 november och kommer att rapportera till koncernens finansdirektör Vanessa Lau.

Crampton ansluter sig till HKEX från Hong Kong Jockey Club (HKJC), där han under de senaste tre åren har varit chef för Corporate Finance, ansvarig för att bygga robusta processer och kapacitet för ekonomisk förvaltning och för att tillhandahålla strategisk och operativ finansiell information, insikt och rekommendationer. Innan detta var han revisionschef på HKJC och ledde revisions- och riskhanteringsteam.

Innan dess var Mr Crampton chef för internrevision, risk- och efterlevnadstjänster på KPMG, Hong Kong och har varit global chef för internrevision på Bunzl plc, London.

Mr Crampton har en Bachelor of Business -examen från University of Technology, Sydney i Australien. Han är en behörig revisor och en kvalificerad auktoriserad finansanalytiker.

[ad_2]

Source link