Genesis introducerar full-stack utan kodverktygsverktyg Genesis Studio

[ad_1]

Genesis, plattformen med låg kod/no-kod byggd för finansmarknader, tillkännager beta-lanseringen av Genesis Studio, ett fullstack no-code builder-verktyg, tillsammans med Genesis Academy pilotutbildningsprogram, som en del av dess senaste plattformsuppdateringar .

Genesis Studio är en utvecklingsmiljö utan kod i full stack för att bygga realtidsapplikationer för finansmarknader. Det tillåter användare att designa sin datamodell och användargränssnitt i ett enda verktyg, vilket förenklar skapandet av händelsedrivna applikationer som kräver hög prestanda och motståndskraft.

Genesis Studio integreras direkt med källkontrolltekniker som Git, vilket möjliggör en sömlös utvecklingsupplevelse mellan ingen kod i Genesis Studio och låg kod i användarens föredragna integrerade utvecklingsmiljö. Direkt källkontrollintegrering gör det också möjligt för Genesis Studio att integrera med befintliga CI/CD-pipelines, vilket ytterligare accelererar IT-leveransen.

“Genesis Studio tillåter finansmarknadsföretag att använda de verktyg och arbetsflöden de redan är bekväma med, snarare än att införa nya processer”, säger Stephen Murphy, VD för Genesis. ”Detta är ett av många sätt som Genesis ger flexibilitet och ger kunderna möjlighet att” köpa för att bygga ”applikationer på deras villkor. Kritiskt, Genesis Studio hjälper också kunder att slippa leverantörslåsning genom att erbjuda åtkomst till deras kod och kontroll över sin IP. Vi vill erbjuda en sömlös och holistisk utvecklingsupplevelse för att hjälpa kunder att bygga applikationer snabbare, och vi ser fram emot att snart kunna lansera Genesis Studio för fler kunder. ”

Ytterligare uppdateringar som tillkännages i dag tar upp kundutbildning och databasintegration. De nya erbjudandena och uppdateringarna inkluderar:

  • Genesis Academy: Ett nytt pilotprogram med exempelapplikationer, instruktörsledda klasslektioner och dokumentation som hjälper användare att komma igång med Genesis-plattformen så snabbt som möjligt. För närvarande i begränsad tillgänglighet planerar Genesis att göra den nya akademin tillgänglig för fler kunder senare i år.
  • Oracle och förbättrad databasintegration: Genesis har förbättrat sitt databasintegreringsverktyg, som gör det möjligt för användare att snabbt och automatiskt konstruera en Genesis-applikation från äldre relationsdatabaser-erbjuder en högre grad av automatisering och bredare databastäckning, och inkluderar nu stöd för Oracle-databaser.

“Applikationer som bygger på äldre relationsdatabaser har blivit för ineffektiva, för svåra att ändra eller för riskabla att använda, när det gäller regelefterlevnad och tillsyn”, fortsatte vd Stephen Murphy. ”Våra plattformsutvecklingar gör det mycket snabbare för användare att komma igång med att bygga ersättare för äldre applikationer. Ju enklare vi kan göra det att ersätta dessa äldre applikationer, desto bättre.”

[ad_2]

Source link