Gareth Edwards bygger andel i Cornerstone FS


Cornerstone FS plc (LON:CSFS), en molnbaserad leverantör av internationella betalningar, valutariskhantering och elektroniska kontotjänster till små och medelstora företag, meddelar att Gareth Edwards, icke verkställande direktör, har köpt 24 033 stamaktier på 1 öre vardera (“ stamaktier”) till ett pris av 16,9p per stamaktie.

Efter detta köp innehar han nu 389 721 stamaktier som representerar cirka 1,65 % av det nuvarande emitterade aktiekapitalet i Cornerstone FS.

Gareth Edwards är en kvalificerad advokat och var tidigare delägare på advokatfirman Pinsent Masons LLP, där han innehade både positionerna som Global Head of Corporate och International Development Partner. Han är för närvarande en strategisk konsult och verkställande direktör för London Bridge Capital Limited, en FCA-auktoriserad företagsfinansieringsbutik.

Han har betydande erfarenhet av offentliga marknader och är ordförande i Honye Financial Services Limited och Senior Independent Director för Alina Holdings plc (tidigare känd som The Local Shopping REIT plc) och Anemoi International Limited, som alla är noterade på London Stock Exchange; och han tillför också betydande AIM-erfarenhet till styrelsen, efter att ha agerat i AIM:s disciplin- och överklagandekommitté fram till 2017 och är för närvarande en icke-verkställande direktör för AIM-citerade Various Eateries plc och ordförande för Nightcap plc.Source link