FXStreet.com erbjuder white label Crypto News Feed på MT4 och MT5


Handelsinformationsportalen FXStreet.com har meddelat att dess Cryptocurrency News Feed-widget nu kan integreras på MT4 och MT5 handelsplattformar, som en white label-produkt. FXStreet kryptonyhetsflöde kommer att erbjudas via gruppens nylanserade mediebyråarm, FinancialMarkets.media.

FXStreet Crypto News Feed släpptes förra året av marknadens efterfrågan men det saknade förmågan att integrera på MT4-plattformar, bara MT5. Efter månader av arbete med implementering med Metatrader kan användare nu komma åt från båda handelsplattformarna 24/7 realtidsnyheter med de mest relevanta rörelserna av de mest handlade paren, ekonomiska data och makroekonomiska nyheter som påverkar Kryptovalutor.

Sergi López Tomàs, tidigare CMO på FXStreet.com och nu VD på FinancialMarkets.media, kommenterade,

“Vi är mycket glada över att starta detta nya kapitel av FinancialMarkets.media med några fantastiska tillkännagivanden som integrationen av FXStreet Cryptocurrencies News feed i MT4. Det tog lite tid att slutföra denna implementering och vi är glada att det sammanföll med det nya projektet FinancialMarkets.media som nyligen lanserades, så det är dubbelt så spännande. Vi vill också uttrycka vår djupaste tacksamhet till Metatrader för deras arbete och ansträngningar för att ha denna implementering klar.”

Detta flöde erbjuder också en exklusiv tjänst som inkluderar 50 nyheter/dag på engelska, medan andra språk kommer att finnas tillgängliga på begäran under de kommande månaderna. Antalet nyheter som publiceras per dag kommer att växa till 70 stycken under andra halvåret 2022. Nyhetsflödet för kryptovaluta kan integreras via API- eller HTML-widgetintegration.

Nyhetstjänsten erbjuder djupgående marknadskommentarer som täcker följande ämnen:
● Prisrörelser
● Teknisk analys
● Reglering
● Tekniska egenskaper, gruvdrift
● Nya mynt, gafflar
● Hot, bedrägerier…

Nyhetsverktyget inkluderar även diagram i tekniska nyheter och en push-aviseringsfunktion för nytt tillgängligt innehåll. Dessutom, till handelsplattformarna MT4 och MT5, kan denna widget också integreras med alla mäklares valutaplattformar och informationswebbplatser som en white label-produkt.

FinancialMarkets.media är en ny oberoende mediebyrå specialiserad på finansiella marknader och en del av finansgruppen FXStreet, som dess exklusiva mediebyrå.Source link