FxPro samarbetar med Visa’s Currencycloud på BnkPro private banking -appen

[ad_1]

Cypernbaserade Retail FX- och CFD-mäklaren FxPro har meddelat att de samarbetar med Currencycloud, en ledande leverantör av B2B inbäddade gränsöverskridande lösningar, som en del av ett nytt erbjudande om flexibla och praktiska e-pengalösningar i form av sin nya verksamhet- BnkPro.

BnkPro kommer att erbjuda marknadens välbärgade segment möjligheten att få tillgång till privata bankliknande tjänster via en enkel och intuitiv app. Denna app gör det möjligt för kunder att skapa en digital plånbok med flera valutor och begära ett Mastercard-bankkort. BnkPro-kunder kan göra betalningar med inhemska och internationella anläggningar, överföra pengar mellan sina konton med flera valutor, handla och investera i värdepapper med mera.

Integrationen av Currencycloud i FxPros erbjudande utökar dess geografiska räckvidd och ger tillgång till ett antal nya lokala och internationella betalningsräcken och system som gör det enklare och snabbare för kunder att skicka, ta emot och hålla pengar i flera valutor

Charalambos Psimolophitis, VD för FxPro Group, kommenterade:

”FxPro Group och våra varumärken har alltid strävat efter konstant teknisk innovation, och denna integration är ytterligare ett steg mot att vi kan erbjuda det kompletta paketet för finansiella tjänster, vilket möjliggör globala överföringar och konton med flera valutor tillsammans med robusta digitala investeringstjänster. Det råder ingen tvekan om att partnerskapet med Currencycloud kommer att göra det möjligt för oss att nå våra mål, tillhandahålla en professionell produkt av högsta kvalitet och fast etablera BnkPro Ltd som ledande på denna marknad. ”

Nick Cheetham, Chief Revenue Officer på Currencycloud kommenterade:

”FxPro är en globalt känd mäklare och vi är glada över att kunna arbeta med dem på denna nya strävan som kommer att maximera vår Currencycloud Spark -lösning och låta deras kunder betala, ta emot och hålla flera valutor samtidigt och byta valuta när det passar dem. Utöver deras handelsplattform kommer detta partnerskap att vara ett verkligt värde för deras kunder. ”

BnkPro lanseras i juli 2021 och mer information finns på bnkpro.com. BNKPro Ltd är auktoriserat och reglerat av UK Financial Conduct Authority som ett institut för elektroniska pengar (licensnummer 900870).

FxPro grundades 2006 med visionen att bli en stor aktör på valutamarknaden. Sedan dess har det vuxit till en av de största och mest inflytelserika onlinemäklarna i världen och är licensierad i flera jurisdiktioner. BnkPro är det senaste i koncernens expanderande finansiella företag och tillhandahåller finansiella tjänster med flexibla och praktiska lösningar tillsammans med digitala investeringsplattformsfaciliteter.

Currencycloud ger företag möjlighet att snabbt flytta pengar över gränser och handla globalt i flera valutor. Sedan 2012 har Currencycloud bearbetat mer än 100 miljarder dollar till över 180 länder i samarbete med banker, finansinstitut och Fintechs runt om i världen, inklusive Starling Bank, Revolut, Penta och Lunar. Baserat i London med kontor i New York, Amsterdam, Cardiff och Singapore arbetar Currencycloud med partners inklusive Visa, Dwolla, GPS och Mambu för att leverera enkla, tydliga gränsöverskridande infrastrukturlösningar för kunder. De är reglerade i Storbritannien, USA och EU. Currencycloud förvärvades av Visa (NYSE: V) tidigare i år för 700 miljoner pund.

[ad_2]

Source link