FxPro öppnar kontor i Dubai


Cypernbaserade Retail FX-mäklaren FxPro har meddelat att de har öppnat ett nytt representationskontor i Dubai. I syfte att bättre betjäna sina kunder och partners i regionen Mellanöstern och Nordafrika (MENA), sa företaget att det nya kontoret är ett viktigt steg i att bygga nya förbindelser.

FxPro VD Charalambos Psimolophitis sa:

“Detta är en spännande milstolpe i företagets historia. Kontoret hjälper oss att möta behoven hos våra kunder och partners i regionen, som kan delta i möten och hålla oss uppdaterade om alla de senaste trenderna och utvecklingen på de globala finansmarknaderna.”

“Under de 16 åren sedan dess etablering har FxPro fått förtroende från hundratusentals kunder från hela världen, inklusive många från MENA-regionen.”

FxPro, som specialiserat sig på sex tillgångsklasser (valuta, företagsaktier, spotindex, terminer, metaller och energi), lade nyligen till CFD:er på mer än 2 000 ledande företagsaktier, inklusive tungviktare som Virgin Galactic, Game Stop och AMD. Genom att ge kunder tillgång till likviditet på toppnivå och avancerad handel, erbjuder den också en plattform för 24/7 handel med kryptovalutor.

FxPro-partners har också tillgång till en användarvänlig onlineportal, där de kan dra nytta av realtidsanalys av lukrativa handelsmöjligheter. “Våra partners har kommit att åtnjuta ännu gynnsammare villkor för att attrahera kunder som aktivt handlar, oavsett initial insättningsstorlek”, förklarar VD:n.

Tillsammans med sin nya plats i Dubai har FxPro även kontor i London, Cypern, Monaco och Bahamas. Redan betjänar företaget privata och institutionella kunder i mer än 170 länder världen över, men företaget sa ändå att det har ambitiösa planer för ytterligare expansion.

Enligt Psimolophitis tjänar det nya kontoret i Förenade Arabemiraten till att bekräfta FxPros åtagande att tjäna MENA-regionen. “Vårt team i Dubai förblir i beredskap för att ge våra uppskattade kunder och partners allt stöd de behöver”, säger han, “både online och utanför.”

Source link