FXCubic integreras med Refinitiv Elektron


FX-mäklarens teknik- och anslutningsleverantör FXCubic har meddelat att företaget, som en del av sitt kontinuerliga samarbete med ett brett utbud av tredjepartspartners, nu har slutfört en ny integration med Refinitiv Elektron. Integrationen med Refinitiv Elektron kommer att tillåta FXCubic-kunder att erbjuda fysisk aktiehandel, bland andra tjänster.

Företaget sa att dess partnerskap med Refinitiv Elektron, en enhet i London Stock Exchange Group (LON:LSEG), kommer att tillåta FXCubics kunder att få tillgång till högkvalitativ finansiell data var och när det behövs. Refinitivs marknadsledande realtidsteknologi bildar ett konsoliderat flöde med låg latens som levererar den största volymen, djupet och bredden av kompletta tickdata på marknaden med tillgång till 500+ börser globalt, tusentals OTC-marknader, mer än 100 miljoner instrument samt unikt och exklusivt innehåll som är viktigt för handel.

FXCubics VD, Ege Kozan, kommenterade:

“FXCubic, har förändrat fintech-landskapet under de senaste åren med stabiliteten, unika funktioner, många integrationer och högpresterande av våra överbryggnings- och aggregeringslösningar. Detta tillägg av en så stark likviditetsleverantör kommer att utöka vår räckvidd och ge våra kunder möjlighet att erbjuda mycket mer på sin plattform.”

Företaget tillade att Refinitiv Elektrons innehåll också är mycket reglerat genom MiFID II. Dessutom har Refinitiv Elektron det bredaste utbudet av marknads- och prisdata för flera tillgångar, vilket ger 9 miljoner prisuppdateringar per sekund över 84 miljoner instrument och 2,5 terabyte i realtidsprissättning dagligen.

Utöver ovanstående kommer denna nya integration att tillhandahålla unika och exklusiva innehållsuppsättningar, inklusive:

  • Exklusiv Tradeweb företags- och statsobligationsprissättning över över 50 000 unika obligationer
  • Enda leverantören med MarketAxess för över 35 000 instrument prissatta, som täcker över 90 % av den likvida marknaden
  • Reuters nyheter
  • Refinitiv FXall
  • Dussintals andra exklusiva datakällor från hela världenSource link