FXCM Pro och FlexTrade samarbetar för att leverera ultralåg latens för medelstora företag

[ad_1]

Följande är en gästredaktion med tillstånd av Mario Sanchez, VD och global chef för FXCM Pro Sales.


Låg latens brukade vara domänen för kunder i nivå 1-banker och mäklare, men FXCM Pro och FlexTrades partnerskap har brutit ner historiska barriärer för mindre handelsföretag. Evenemang är en katalysator för denna typ av samarbete och The IFX Expo, som äger rum på Cypern 8-9 juni, kommer inte att vara annorlunda. Kom förbi monter 129 för att träffa FXCM Pro och ta reda på mer om hur vi kan stödja ditt företag.

Den hastighet med vilken en näringsidkare kan få tillgång till marknadsinformation, lägga en order på marknaden och få ordern fylld är av största vikt för att försöka uppnå långsiktig lönsamhet.

Så sent som för några år sedan var låg latens i första hand domänen för kunder i nivå 1-banker och mäklare som handlade miljarder om dagen. Dessa institutionella handelsföretag har förmågan att investera stora mängder kapital i infrastrukturer med låg latens, medan små detaljhandlare ställs inför utmaningen att minimera latensproblem varhelst de kan.

Under 2019 övervann ett innovativt, strategiskt partnerskap mellan ett ledande handelsföretag och en ledande leverantör av handelsteknologi historiska barriärer och öppnade en värld av låg latens för handel för mindre företag. Och sedan dess har partnerskapet gått från klarhet till klarhet, och levererat en myriad av fördelar till medelstora detaljhandelsmäklare, hedgefonder och tillväxtmarknadsbanker.

FXCM Pro x FlexTrade

FXCM Pro, den institutionella grenen av FXCM, en ledande internationell leverantör av onlinehandel med utländsk valuta och CFD, och FlexTrade, en global ledare inom mäklarneutrala, exekverings- och orderhanteringssystem, har byggt ett starkt partnerskap under de senaste tre åren.

Ursprungligen ett teknologiskt partnerskap, förhållandet har utvecklats och 2020 började FXCM Pro onboarding-kunder med FlexTrades MaxxTrader, en end-to-end, dedikerad och anpassningsbar lösning som täcker alla produkter inklusive FX Spot, Swaps, NDFs, CFDs och Commodities. Lösningen rullades ut över alla större hostingcenter med NY4, TY3 och SG1 tätt efter LD4.

MaxxTrader kompletterar FXCM:s befintliga likviditets- och exekveringslösningar, vilket ger ett betydande försprång inom områden som bank- och icke-banklikviditetsanpassning, anslutning mellan market makers och takers, rapportering och mätning av bästa utförande.

Samarbetet har fått en överväldigande respons och positiv feedback från kunder som nu har fått ett försprång på sina konkurrenter.

Tillhandahålla marknadsledande likviditet, prissättning och utförande

Genom FXCM Pros partnerskap med FlexTrade har dess kunder tillgång till marknadsledande likviditets-, prissättnings- och exekveringslösningar. Detta är en gamechanger för medelstora företag som drar nytta av betydligt lägre handelskostnader, snäva spreadar och bättre tillgång till marknaden.

Detta partnerskap erbjuder även avancerade riskkontroller, operativ effektivitet och gör det möjligt för institutionella valutakunder i alla globala regioner att dra nytta av minskad latens (ensiffriga millisekunder) och snabbare exekvering. Det förbättrar FXCM Pros förmåga att erbjuda en av de mest konkurrenskraftiga prismodellerna på marknaden.

FXCM Pro och FlexTrades samarbete visar hur framsteg inom teknik, upprättande av strategiska partnerskap och förståelse av kunders behov kan hjälpa till att övervinna historiska hinder, göra en påtaglig skillnad för kunders handelsstrategier och bana väg för en mer mångsidig och levande global handelsgemenskap.

Samarbetsmöjligheter på IFX EXPO Cyprus

Samarbete och innovativa partnerskap kommer att stå högt på agendan på IFX EXPO på Cypern, som äger rum 8-9 juni i Limassol.

FXCM Pro är glada över att delta i det personliga eventet och ser fram emot att träffa er alla där. Den kommer att ha en installation på monter 129 där teamet kan ge mer information om FXCM Pros partnerskap, innovationer som CFD Prime och företagets andra bästa handelslösningar i klassen.

För att prata med en FXCM Pro-chef, boka ett en-mot-en-möte här.

###

Friskrivningsklausuler:

Denna kommunikation är endast avsedd för institutionella och professionella kunder.

Om FXCM: FXCM är en ledande leverantör av onlinehandel med utländsk valuta (FX), CFD-handel och relaterade tjänster. Företaget grundades 1999, och företagets uppdrag är att ge globala handlare tillgång till världens största och mest likvida marknad genom att erbjuda innovativa handelsverktyg, anställa utmärkta handelsutbildare, uppfylla strikta finansiella standarder och sträva efter den bästa onlinehandelsupplevelsen på marknaden. Kunder har fördelen av mobil handel, orderexekvering med ett klick och handel från realtidsdiagram. Dessutom erbjuder FXCM utbildningskurser om valutahandel och tillhandahåller handelsverktyg, egen data och premiumresurser. FXCM Pro ger detaljhandelsmäklare, små hedgefonder och tillväxtmarknadsbanker tillgång till grossistutförande och likviditet, samtidigt som det ger hög- och medelfrekventa fonder tillgång till prime brokerage-tjänster via FXCM Prime. FXCM är ett Leucadia-företag.

Forex Capital Markets Limited: FCA registreringsnummer 217689 (www.fxcm.com/uk)

CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång.

66 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör.

Du bör fundera på om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

FXCM EU LTD: CySEC-licensnummer 392/20 (www.fxcm.com/eu)

CFD:er är komplexa instrument och kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång.

73 % av privatinvesterares konton förlorar pengar vid handel med CFD:er.

Du bör fundera på om du förstår hur CFD:er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

FXCM Australia Pty. Limited: AFSL 309763. Förluster kan överstiga dina insatta medel. Produkterna kanske inte är lämpliga för alla investerare. Se till att du till fullo förstår riskerna. Om du bestämmer dig för att handla med produkter som erbjuds av FXCM AU måste du läsa och förstå Financial Services Guide, Product Disclosure Statement, Target Market Determination and Terms of Business på www.fxcm.com/au.

FXCM South Africa (PTY) Ltd: FSP nr 46534 (www.fxcm.com/za). Vår tjänst inkluderar produkter som handlas på marginal och medför en risk för förluster som överstiger dina insatta medel. Produkterna kanske inte är lämpliga för alla investerare. Se till att du till fullo förstår riskerna.

FXCM Markets Limited: Förluster kan överstiga insatta medel. (www.fxcm.com/markets).


[ad_2]

Source link