Form3 väljer Beeks för att stödja deras betalningsteknologiplattform


Beeks kommer att arbeta med molnbaserad betalningsteknikleverantör Form3 efter att ha blivit utvald för att designa och bygga ett säkert privat nätverk samt tillhandahålla värdfaciliteter för deras innovativa betalningsteknologiplattform.

“Vi är glada över att framgångsrikt ha implementerat Beeks-infrastrukturen som en central del av vår plattform.” säger Michael Mueller, Form3:s VD. “I dagens snabbt föränderliga betalningslandskap ligger framtiden för betalningar i molnet. Det är avgörande för våra kunder att kunna utveckla sina lösningar och fortsätta att förbättra transaktionshastigheten, bekvämligheten och säkerheten för intressenter över hela världen.”

Michael Mueller fortsatte:

“Vi har arbetat nära Beeks för att designa ett nätverk som möter de stränga säkerhets- och prestandakrav som vår sektor kräver, särskilt när betalningsvolymerna ökar. Beeks-lösningen ger oss den flexibilitet som gör att vi kan ha vår egen säkra, privata säkerhetsinfrastruktur i en hanterad hybridmolnmiljö, och det finns inte många leverantörer som tillåter oss att göra det.”

Som en betalningsplattform har Form3 vuxit från de regulatoriska kraven i betaltjänstdirektivet (PSD2).

Form3s molnbaserade, enda API-betalningsteknologiplattform minskar betalningstiderna för bank-till-bankbetalningar inom Storbritannien från dagar till millisekunder, vilket påskyndar betalningshanteringen i Storbritannien. Eftersom Form3s kunder är kända inom finanssektorn har de höga förväntningar på en robust plattform för att möta deras höga krav.

“Föreskrifter om efterlevnad fortsätter att vara den viktigaste molnutmaningen för den finansiella tjänstesektorn”, säger Gordon McArthur, VD på Beeks. “Vi är glada över att framgångsrikt ha byggt en intelligent, säker miljö för Form3 som inte bara uppfyller dessa krävande standarder, utan även eliminerat några av riskerna – och många av kostnaderna – som följer med interna infrastrukturlösningar, vilket gör det till en mycket lättare för Form3 att få värde till sin verksamhet.”

Det framgångsrika samarbetet mellan Form3s specialiserade marknadskunskap och expertis inom mjukvara tillsammans med Beeks privata molninfrastruktur, nätverksdesign, support och implementering gav en marknadsledande, helhetslösning.

Beeks designade och distribuerade motståndskraftig infrastruktur på två platser i Storbritannien som inkluderade ett privat moln med ett helt säkert nätverk. Den ger också dedikerad åtkomst till flera offentliga molntjänstleverantörer för en helt hybrid molnlösning och 24/7 hanterad support.

Source link