FlowBank främjar COO, CMO för att utöka Executive Committee

[ad_1]

Genèvebaserade nätbank och mäklarfirma FlowBank har meddelat att de välkomnar tre nya medlemmar till sin verkställande kommitté.

Adrien Cohen har kommit in i ledningen som Chief Operating Officer. Han har varit på FlowBank sedan starten och var senast chef för handel. Han har varit i handelsbranschen i mer än ett decennium och arbetat tillsammans med FlowBank-grundaren Charles-Henri Sabet sedan 2016 på LCG, och har även haft olika trader- och återförsäljarpositioner på ETX Capital och IG Markets.

Caroline Puder-Lévy har utsetts till Chief Marketing Officer. Hon började på FlowBank i september 2020 som kommunikationschef och befordrades snabbt till marknadschef. Hon har med sig mer än 16 års erfarenhet av marknadsföring, varav det mesta har hon fått i klocktillverkningsbranschen där hon haft olika ledande roller.

Sergio Peña är FlowBanks nya globala chef för försäljning och kundservice. Han har 20 års erfarenhet av att betjäna privata, förmögna och institutionella kunder. Innan han började på FlowBank var han chef för privat försäljning på Synthesis Bank och chef för institutionell försäljning på Saxo Bank.

Charles-Henri Sabet, grundare och VD för FlowBank, sa:

“Mina kolleger i ledningsgruppen och jag är glada över att få sällskap av Adrien, Caroline och Sergio. Deras enastående expertis inom sina respektive områden kommer att visa sig vara avgörande för att bana FlowBanks framtida väg och skapa en ännu bättre handels- och investeringsupplevelse.”

Förutom Adrien Cohen, Caroline Puder-Lévy och Sergio Peña, består FlowBanks verkställande kommitté av ytterligare tre erfarna chefer: Charles-Henri Sabet, som grundade nätbanken, fungerar som verkställande direktör, Sergio Verdial är Chief Compliance och Risk Officer och Esty Dwek gick med i FlowBank som Chief Investment Officer 2021.

FlowBank, en nätbank med huvudkontor i Genève, Schweiz, har cirka 100 anställda. Företaget grundades av Charles-Henri Sabet och strävar efter att återuppfinna investeringsupplevelsen online. FlowBank SA är licensierad av den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden (FINMA) och är medlem i den schweiziska självreglerande bankorganisationen esisuisse.


[ad_2]

Source link