Fiserv utser Dylan G. Haggart till styrelsen


Fiserv, Inc. (NASDAQ:FISV) tillkännagav idag utnämningen av Dylan G. Haggart till dess styrelse och dess överenskommelse om att nominera Haggart för val till styrelsen vid dess nästa årliga aktieägarmöte.

Mr Haggart är partner i ValueAct Capital, där han har arbetat tillsammans med ledningsgrupper och styrelser i andra företag i frågor som strategi, kapitalstruktur, fusioner och förvärv och talanghantering sedan 2013. Han fungerar också som en direktör för Seagate Technology plc, där han är medlem i kompensationskommittén. Innan han började på ValueAct Capital, arbetade Haggart som private equity-investerare på TPG Capital, ett investeringsrådgivningsföretag med fokus på nordamerikanska buyouts, och som investmentbanker på Goldman Sachs.

“Vi är glada att välkomna Dylan till Fiservs styrelse”, säger Denis O’Leary, styrelseordförande för Fiserv. “Han ger styrelsen värdefullt perspektiv och vi ser fram emot att dra nytta av hans bidrag och erfarenhet när vi driver långsiktig lönsam tillväxt och värdeskapande för alla våra intressenter.”

”Fiserv är en av världens viktigaste finansiella teknologiplattformar med en enorm långsiktig potential. Företaget är mitt uppe i en transformation centrerad kring innovativa, nästa generations erbjudanden som bättre betjänar kunderna och kommer att påskynda lönsam tillväxt, säger Haggart. “Det är ett stort nöje och ära att fördjupa min relation med Fiservs ledningsgrupp och styrelse när de driver tillväxt och värde för alla aktieägare.”Source link