FIS introducerar sin Banking-as-a-Service Hub

[ad_1]

Finansteknikledaren FIS (NYSE:FIS) tillkännagav idag sin Banking-as-a-Service Hub, som gör det möjligt för banker, kreditföreningar och fintechs att bygga de digitala bank- och betalningsekosystem som de behöver för att leverera innovation till handlare och konsumenter. FIS Banking-as-a-Service Hub tillhandahåller en komplett uppsättning bank- och betalningsmöjligheter för institutioner av alla storlekar, vilket ger fler möjligheter att leverera inbyggda finansieringslösningar för överlägsna kundupplevelser.

FIS Banking-as-a-Service Hub specialiserar sig på att möjliggöra affärsfunktioner som ger banker, fintechs och företag inom alla branscher möjligheten att snabbt konfigurera nya finansiella tjänster. Genom att leverera bank- och betalningsprodukter på ett “as-a-service”-sätt kan institutioner trycktesta snabb innovation med en lågrisk “pay-as-you-grow”-modell.

FIS Banking-as-a-Service Hub möjliggör “som-en-service”-funktioner för kunder, inklusive konton, kort och pengarörelser. Kunderna kommer att ha möjligheten att utnyttja tjänsterna som paket, till en början inklusive Deposit Banking, Financial Wellness och Move Money, utöver framtida lösningar som kommer att läggas till för att möta förändrade marknadstrender. Detta kommer att tillåta finansiella institutioner och fintechs att snabbt dra fördel av FIS innovativa bank- och betalningsmöjligheter oavsett om de utnyttjar FIS-produkter idag.

“FIS BaaS Hub jämnar ut spelplanen mellan stora och små finansinstitutioner genom att förse alla konsumenter med fristående FIS- och fintech-lösningar som enkelt kan bäddas in i vilken digital kanal som helst”, säger Rob Lee, VD för FIS Impact Ventures på FIS. “Hubben skapades för att vara en port till innovation och en bro till bättre partnerskap mellan banker, återförsäljare och fintechs.”

FIS planerar att släppa nya funktioner och möjligheter till navet i framtiden som kommer att tjäna denna marknad, och hjälpa företag av alla storlekar att förnya sig snabbare, smartare och säkrare än någonsin tidigare.[ad_2]

Source link