FIS förbättrar Digital One-plattformen


FIS (NYSE:FIS) har förbättrat sin Digital One-plattform med lanseringen av Spending Insights, ett nytt erbjudande inom Digital One Financial Wellness Suite. FIS Digital One-värdplattform är förintegrerad med företagets kärnbankslösningar vilket gör det lättare för FIS kunder att utnyttja denna kraftfulla digitala lösning.

Spending Insights ger innovativa nya funktioner till banker och deras kunder, med avancerade onlinebankupplevelser och personliga, handlingsbara insikter om bankverksamhet. Denna förbättring av FIS Digital One-plattformen gör kraftfulla verktyg lättillgängliga för FIS digitala bankkunder så att de drar nytta av förkonfigurerade, flexibla lösningar som kräver mycket färre utvecklarresurser än anpassade konstruktioner kan.

FIS Spending Insights drivs av artificiell intelligens och prediktiv analys tillgängligt som ett online- och mobilbankverktyg som levererar riktade insikter till kunder om deras ekonomiska aktivitet. Kunder med Digital One Spending Insights-aktiverade konton kommer att få skräddarsydda förslag för transaktionsövervakning, balans- och kassaflödesspårare, påminnelser om att sätta budgetar, knuffar till bättre ekonomiska val och mer.

Denna nya lösning används nu av mer än 85 banker inklusive Danbury, CT-baserade Union Savings Bank, som betjänar 25 filialer i västra Connecticut. Lösningen utnyttjar också den kraftfulla datadrivna personaliseringsplattformen från FIS-partnern Personetics för att leverera unika insikter.

När den digitala omvandlingen av världens bank- och finansiella tjänstesektor accelererar, kommer mindre banker som vill erbjuda en upplevelse i nivå med sina största bank- och fintech-konkurrenter att behöva bygga ut sin digitala bankstrategi. FIS Digital One-plattformen erbjuder en rad lösningar för finansiella institutioner av alla storlekar för att distribuera mycket avancerade digitala och mobila bankupplevelser.

“Våra mycket avancerade erbjudanden som Digital One-plattformen är det som driver innovativa och framåtblickande banker att börja arbeta med FIS”, säger Maria Schuld, divisionschef, Americas Banking Solutions på FIS. “Eftersom vi fortsätter att leverera nya funktioner och upplevelser, har våra kunder kommit att lita på att vi hjälper dem att hålla sig på toppen av och före den teknik som driver vår bransch, och det är därför mer än 85 banker redan har registrerat sig för dessa nya förbättringar av vår Digital One-plattform.”Source link