FINSA Europe byter företagsnamn till Trade Nation Financial UK


FCA-licensierad valuta-, CFD- och spreadbetting-mäklare FINSA Europe Ltd har lämnat in pappersarbete för att byta företagsnamn till Trade Nation Financial UK Ltd. Företagsnamnsbytet verkar vara i lås med gruppens omprofilering av sin detaljhandelsverksamhet, från Core Spreads till Trade Nation .

Som vi exklusivt rapporterade i slutet av 2020, beslutade FINSA att ändra varumärket från Core Spreads till Trade Nation på webbplatsen tradenation.com, även om dess corespreads.com-webbplats fortfarande är i drift. Företaget har investerat mycket i Trade Nations kundupplevelse och sagt att det kommer att leverera skräddarsytt innehåll och höga servicenivåer underbyggd av transparenta och rättvisa kundavgifter som erbjuder handlare något av det bästa värdet som finns på marknaden. Gruppen har kallat Trade Nation en mycket förbättrad service och användarupplevelse för detaljhandeln och professionella handlare. Den planerar för produktförbättring, kundbehållning och förbättring av handelsupplevelsen för att vara nyckelfaktorerna för det nya varumärket.

I sin senast rapporterade finansiella rapport för 2020 rapporterade Trade Nation / FINSA Europe intäkter på 17,4 miljoner pund, en ökning med mer än 2,5 gånger från 6,8 miljoner pund 2019. Nettovinsten för 2020 var 6,2 miljoner pund, jämfört med 1,3 miljoner pund föregående år .

Trade Nation / FINSA Europe och dess olika varumärken kontrolleras av den brittiska entreprenören Jasper White, som köpte kontrollen över företaget (då känt som The Trader Management Company Limited) 2014. Jasper White var tidigare vd för sportspelkoncernen Gambit Research. Företaget drivs dagligen av VD Stuart Lane sedan 2016.Source link