Finalto certifierad av Singapore FinTech Association (SFA)

[ad_1]

Det ledande institutionella handelstjänstföretaget Finalto har meddelat att dess Finalto Asia-enhet har erhållit certifiering från Singapore FinTech Association (SFA) som leverantör av kapitalmarknader. Certifieringen fokuserar specifikt på Finaltos 360-erbjudande – allt-i-ett-handeln, kundrelationer och backoffice-systemet för mäklare och finansiella institutioner som täcker alla dina operativa behov.

FinTech-certifieringen är erkänd av Monetary Authority of Singapore (MAS) och är en benchmark-kvalifikation som förväntas av de som är verksamma inom fintech-branschen i Singapore.

Singapore Fintech Association skapades för att representera FinTech-industrin, upprätthålla medlemmarnas integritet och stödja uppbyggnaden av relationer inom FinTech-gemenskapen och samarbeta med regionala och såväl som internationella FinTech-organisationer.

Finalto har många års erfarenhet av Fintech och öppnade sitt kontor i Asien 2019. Det är en av få globala fintech-leverantörer som har uppnått denna certifiering, vilket indikerar dess ansträngningar att gå utöver vad som förväntas.

Alex MacKinnon, VD på Finalto Asia, sa:

”Att ta emot certifieringen från SFA är ett erkännande av Finaltos teknologierbjudande och engagemang i att bli – och bli erkänd som – Singapore och Asiens bästa teknologierbjudande till finansbranschen.

“Som medlem i Singapore Fintech Association ser Finalto Asia fram emot att delta och samarbeta med andra inhemska medlemmar i SFA och dess globala nätverk av 860+ Fintech-företag i mer än 40 länder.”


[ad_2]

Source link