FD Technologies noterar omröstningen om återutnämningen av Virginia Gambale som direktör

[ad_1]

FD Technologies plc (LON:FDP) meddelar att dess ordinarie bolagsstämma hölls tidigare idag, då alla beslut fattades vederbörligen.

Styrelsen noterar att resolution 4 (att återutse Virginia Gambale till styrelseledamot i bolaget) antogs med nödvändig majoritet men med mindre än 80 % för. I synnerhet avgavs 23,88 % av rösterna mot resolutionen.

Styrelsen för FD Technologies säger att de kommer att fortsätta att samarbeta med aktieägarna för att förstå deras oro med avseende på denna resolution och kommer att ge en uppdatering i sinom tid.

Ms Gambale gick med i styrelsen för FD Technologies i mars 2015.

Hon är Managing Partner för Azimuth Partners LLC, där hon verkar globalt, som rådgivare och konsult, fokuserad på tillväxt- och innovationsstrategier för teknologi- och teknikdrivna tjänsteföretag i både medelstora och stora företag och rådgivare till nystartade företag. Ms. Gambale har suttit i över 20 offentliga och privata styrelser inklusive: JetBlue, Motive, Piper Jaffray, Workbrain, Synchronoss Technologies och IQ Financial, bland andra.

Som tidigare operativ chef för Global Corporations hade hon ledande befattningar (inklusive CIO och verkställande direktör) på: Merrill Lynch, Bankers Trust, Deutsche Bank och Marsh & McLennan. Gambale var dessutom chef för Deutsche Bank Strategic Ventures och därefter General Partner på Deutsche Bank Capital tills hon grundade Azimuth Partners 2003.

Hon är också adjungerad fakultetsmedlem vid Columbia University och mentor för Columbia Universitys Masters in Technology Leadership och är en frekvent föreläsare och huvudtalare om strategisk användning av framväxande teknologier. Ms. Gambale har en BS från New York Institute of Technology-Old Westbury.

Virginia Gambale är för närvarande ledande direktör för Nutanix, samt styrelseledamot för Virtu Financial och Regis Corporation.


[ad_2]

Source link