FD Technologies KX utnämner IBM/CA/Broadcom-alunen Ashok Reddy till VD

[ad_1]

Dataanalysföretaget FD Technologies (LON:FDP) har tillkännagivit utnämningen av Ashok Reddy till Chief Executive Officer för dess KX streaming analytics och operational intelligence-enhet, som rapporterar direkt till koncernchefen Seamus Keating.

Med en etablerad meritlista av att bygga och växa globala teknikföretag, ansluter Ashok Reddy till KX vid ett optimalt tillfälle, med tillväxten i årliga återkommande intäkter accelererande och undertecknandet av ett landmärke strategiskt partnerskapsavtal med Microsoft tidigare i år som positionerar KX för ytterligare tillväxt.

“Marknadsmöjligheten för KX är betydande,” sa Reddy. “Realtidsanalys är ett av de mest spännande områdena inom teknik idag, och möjligheten för KX bevisas av det växande antalet nya kundavtal i branscher utanför vår kärnbas för finansiella tjänster. Jag ser fram emot att leda verksamheten och använda min erfarenhet av att utveckla och implementera strategier som ger snabb tillväxt för att skapa värde för intressenter.”

Ashok Reddy har mer än 20 års erfarenhet av att leda team och driva intäkter för Fortune 500-företag. Han tillbringade tio år på IBM där han ledde end-to-end-leveransen av företagsprodukter och plattformar för en mångsidig portfölj av globala kunder. Under sin tid mer än fördubblade han intäkterna och skapade en DevOps-kategori som översteg $350 miljoner i nya intäkter.

På CA Technologies levererade Reddy tillväxt i intäkter och lönsamhet, fokuserat på världens största finansiella tjänster kunder och molnbaserade DevOps och AIOps produktlinjer. I en liknande roll på halvledarföretaget Broadcom etablerade Reddy företagets första affärsprogramvarudivision och formulerade och implementerade en ny affärsmodell som drev tillväxt och mer än tredubblade nettomarginalerna på mindre än ett år. Senast var Ashok VD för Digital.AI, vilket ledde till snabb intäktstillväxt och etablerade den som ledare inom AI-driven DevOps värdeflödeshantering.

I en kommentar till utnämningen sa FD Technologies vd Seamus Keating:

“Vi är glada över att Ashok går in som VD för KX. Hans meritlista av framgång inom företagsmjukvara, drivande produkt- och kommersiella strategier är en perfekt passform när vi ser till att accelerera vår tillväxt efter ett omvälvande år för verksamheten.”

FD Technologies är en grupp av datadrivna företag som låser upp värdet av insikt, efterhand och framåtblick för att driva organisationer framåt. Koncernen består av KX, den ledande teknologin för kontinuerlig intelligens i realtid; First Derivative, som tillhandahåller teknologiledda tjänster på kapitalmarknader; och MRP, den enda prediktiva kontobaserad marknadsföringslösning i företagsklass. FD Technologies är verksamt från 14 platser i Europa, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet, och har mer än 3 000 anställda över hela världen.


[ad_2]

Source link