Exklusivt: Valutrades COO Harry Campbell-Lamerton avgår


FNG Exclusive… FNG har fått veta att Harry Campbell-Lamerton har sagt upp sig som COO för FCA-reglerade FX/CFD-mäklare Valutrades. Han har också klivit av styrelsen för Valutrades Limited.

Harry Campbell-Lamerton anställdes till Valutrades som #2 till mångaåriga VD Graeme Watkins 2018. Han anslöt sig till Valutrades efter att ha tillbringat tre år som Institutional Sales Operations Manager på ADS Securities (nu ADSS) i London, och ledde sitt Prime of Prime-erbjudande. Innan ADSS var herr Campbell-Lamerton i London Capital Group (LCG) i fem år i en mängd olika verksamhetsroller.

FNG talade med Harry Campbell-Lamerton, som förklarade hans avgång från Valutrades:

”Jag har bestämt mig för att göra ett karriärbyte efter 12 år i FX, med en spännande möjlighet i en hälsokoststart. Valutrades är ett fantastiskt företag som går från styrka till styrka och att lämna var ett mycket tufft beslut. Graeme har byggt upp ett exceptionellt team av människor och jag ser fram emot att se deras fortsatta tillväxt, om än från en annan bransch. Företaget är på en spännande plats och jag trivdes mycket bra med dem. ”

Valutrades VD Graeme Watkins tillade:

”På hela laget på Valutrades vill vi tacka Harry för hans enorma bidrag till Valutrades. När han gick med vid en avgörande tid hjälpte Harry till att övervaka vår uppgradering till FCA 730k -licens med full omfattning och övergången till lönsamheten för verksamheten. Vi förstår att Harry kommer att fortsätta till ett nytt hälsokostföretag som vi önskar honom det bästa för. Harry lämnar Valutrades i goda händer med ett stort och välutbildat driftsteam som delar sitt ansvar. ”

Valutrades ökade sin aktivitet 2020, med intäkter på 4,0 miljoner pund, en ökning med 24% från 3,3 miljoner pund 2019. Företaget drivs från London under ledning av Graeme Watkins, som har varit VD sedan 2015. Valutrades kontrolleras av Indonesiska investerare Aman Lakhiani och Anil Bahirwani.Source link