FNG exklusiv… FNG har fått reda på att den Cypernbaserade valutamäklaren och tjänsteleverantören TopFX har sett avgången av ledande befattningshavare Michael Nichols.

Michael Nichols började på TopFX i början av 2019 som Head Of Institutional Sales, och befordrades senare till Director Of Institutional Sales. Före TopFX var han B2B-säljkonsult till FX-mäklarens teknologileverantör Panda Trading Systems. Han har även arbetat på 24option.

Mr Nichols avgång kommer när TopFX de senaste månaderna har skiftat från sitt historiska fokus på sin B2B-verksamhet – att tillhandahålla likviditetslösningar till Retail FX-mäklare – till att driva och marknadsföra sitt eget Retail FX-varumärke. I slutet av förra året lanserade TopFX en EU Retail FX-sajt, efter att först ha gått live med en offshore-mäklarverksamhet med hemvist på Seychellerna, vilket också exklusivt rapporterades av FNG.

Michael Nichols postade följande anteckning i dag på sociala medier:

Det har varit en spännande resa att arbeta som chef för institutionell försäljning TOPFX LTD, jag vill personligen tacka företaget och teamet för allt jag har lärt mig under mina tre år på TopFX. 🙌

Jag har träffat några helt fantastiska människor, lärt mig mycket och sett den institutionella avdelningen växa. Även om jag är bitter söt ser jag fram emot nästa kapitel i mitt liv och att fortsätta min karriär som arbetar för företag som formar branschen och har tydligt strategiskt fokus på expansion.

Trevlig helg till TopFX och till alla människor som gör det bra. 🎄Source link