Exklusivt: Tidigare Capital Index COO Heiko Mueller går med i Exinity


FNG exklusiv… Efter vår exklusiva rapport från november 2021 om att den mångårige Capital Index-chefen och COO Heiko Mueller hade lämnat företaget mitt i en full omsättning i ledningen, har FNG fått veta att Mr. Mueller nu har gått med i Andrey Dashins Retail FX-mäklargrupp Exinity.

Baserad i London kommer Heiko Mueller att vara Exinity Senior Vice President of Commercial Development.

Exinity lanserades formellt i juni 2020, som en paraplygrupp bestående av de olika FX/CFD-affärerna för detaljhandeln som ägs av Andrey Dashin, inklusive Alpari International, ForexTime (FXTM), pengaöverföringstjänsten AcruPay, samt en ny lansering som snart kommer att lanseras. detaljhandelserbjudande under namnet Exinity. Exinity själv genomgick en ledningsöversyn förra året, med den tidigare Gain Capital- och LMAX-chefen Lex Webster befordrad till co-VD för Exinity Group tillsammans med Olga Rybalkina. Nicholas Defteras, tidigare Chief Administrative Officer, antog rollen som COO, och de mångåriga Alpari/FXTM-cheferna George Kyriakoudes (CFO) och Valeriya Kolesnik (COO) lämnade företaget.

Mer nyligen expanderade Exinity till Förenade Arabemiraten och anställde ADSS-alun Jason Hughes som Senior Executive Officer för Exinity ME Ltd.Source link