Exklusivt: StoneX exec Ana Cavero går till Skilling som produktchef


FNG exklusiv… FNG har fått veta att den CySEC-licensierade Retail FX- och CFD-mäklaren Skilling fortsätter sin anställningsrunda, med sitt senaste tillskott som Londonbaserade Ana Cavero, som kommer att bli Skillings nya globala produktchef.

Ana Cavero kommer till Skilling efter att ha tillbringat tre år på StoneX, där hon var produktchef – Global Onboarding, och ledde företagets globala onboarding-strategi för detaljhandeln för dess varumärken City Index och FOREX.com.

Andra nyligen anställda på Skilling inkluderar Judita Simkeviciute (också en före detta StoneX-anställd) som chef för Compliance, och David Hodge, tidigare OANDA UK/Europe CEO och Global Chief Revenue Officer, som började på Skilling tidigare i år som CMO.

Ana Cavero postade följande anteckning på sociala medier om sin nya roll på Skilling:

Dags för förändring… 😊

Jag har haft de mest spännande 2,5 åren med att leda produktoptimering och innovation på StoneX Retail. Bland många andra initiativ är jag särskilt stolt över att ha haft möjligheten att omdefiniera och designa om flera kunders resor, så att de kunde fokusera på det som är viktigt för dem: handel. Fördelen med dessa förändringar för verksamheten var att jag ökade konverteringarna, förutom att minska kostnader och tidpunkter för vår verksamhet och processer. Dessa optimeringar inkluderade mer automatisering, integrationer, nya leverantörer, logik för ärendeprioritering, utveckling av interna plattformar, API:er och innehållsskapande, för att nämna några.

Den här rollen gav mig en fantastisk inlärningskurva som hjälpte mig att ta mina färdigheter och motståndskraft till nästa nivå. Vi överlevde och blomstrade under en pandemi, och det är inte något alla företag kan säga. Jag fick stöd, vägledning, undervisning och förtroende från några av de bästa proffsen i FinTech-branschen, och jag kommer att älska de vänskaper och relationer som jag har byggt upp!! Jag kommer att sakna er alla tills vi ses igen! Shout out till mitt Scrum Team, andra produktteam, marknadsföring, regionala team, KYC, kundsupport, efterlevnad och analys! 🙌🏼🥰🙌🏼

Nu, efter en välförtjänt paus när jag har rest runt i Egypten och “laddat mina batterier” vid Röda havet, är jag stolt över att kunna dela med mig av att nästa vecka kommer jag att ansluta mig till Skilling som deras globala produktchef. Jag kommer att utveckla denna nya funktion med ett tillväxttänk, definiera utvecklingsprocesserna inom det agila ramverket, maximera värdet i en verkligt produktledd organisation och förhoppningsvis ta sitt handelserbjudande i världsklass till en marknadsledande position! 📈🔝

Jag kan inte nog betona hur exalterad jag är över att ta med mig min kunskap och erfarenhet till denna roll! Kom an!

Åh, och också, grattis på födelsedagen till mig 🥰🥳🎂

Source link