Exklusivt: Scott Moffat, chef för LMAX Group Asia Pacific, avgår


FNG Exclusive… FNG har lärt sig att den långvariga chefen för LMAX Group, Scott Moffat, har sagt upp sig från företaget.

Scott Moffat var en tidig anställd på den Londonbaserade institutionella handelsplatsen LMAX och började 2008 som verksamhetschef efter att ha arbetat i fyra år på spelbolaget Betfair, som då hade ett ägarandel i LMAX. Efter att ha tjänstgjort som LMAX: s COO från 2013-2017 flyttade han till Singapore för företaget och har sedan dess fungerat som VD Asia Pacific, på väg och ökat sin verksamhet i Fjärran Östern.

Herr Moffats ansvar för LMAX i Asien har tillfälligt överlämnats till Jeremy Barnes, företagets tidigare Global Head of Liquidity, som tar över interimistiskt.

LMAX Groups vd David Mercer sa:

”Scott Moffat, VD för Asia Pacific, kommer att lämna företaget för att driva nya utmaningar och spendera mer tid med sin familj. Scott ledde skickligt tillväxten av vårt asiatiska företag och överlämnade ansvaret till Jeremy Barnes, vår tidigare globala chef för likviditet, som tar över tillfälligt.

Jag vill tacka Scott för hans energi, expertis och engagemang i mer än ett decennium och önskar honom och hans familj allt gott för framtiden. Han har byggt en ledande aktör i regionen och lämnar verksamheten i stora händer. ”Source link