Exklusivt: Rachelle Matta återvänder till TopFX som Retention-chef


FNG exklusiv… FNG har fått reda på att detaljhandeln och den institutionella valutamäklaren TopFX har anställt Rachelle Matta som sin nya Global Head of Retention.

Rachelle Mattas anställning markerar en återgång för henne till företaget där hon arbetade 2016-2017, som affärsutvecklingschef. Under de senaste fem åren arbetade hon som anti-penningtvätts efterlevnadsansvarig på BBAC Bank i Limassol. Hon tillbringade också ett antal år som kundtjänstrepresentant på Windsor Brokers.

TopFX har varit ganska upptagna på sistone med att lägga till nya talanger, eftersom det strävar efter att växa både B2C (dvs. onlineförmedling) och B2B (likviditet och white label-lösningar för mäklare). Som också exklusivt rapporterades här på FNG, anställde TopFX nyligen tastytrade alun Muhammad Asim som chef för global försäljning, och Tickmill alun Omar Al-Janabi som chef för företagets nya kontor i Dubai.

TopFX har under de senaste åren skiftat från sitt historiska fokus på sin B2B-verksamhet – att tillhandahålla likviditets- och white label-mäklarlösningar till Retail FX-mäklare, huvudsakligen baserade på Spotwares cTrader-plattform – till att driva och marknadsföra sitt eget Retail FX-varumärke. I slutet av 2020 lanserade TopFX en EU Retail FX-webbplats, efter att först ha gått live med en offshore-mäklarverksamhet med hemvist på Seychellerna.Source link