Exklusivt: Plus500 lanserar ny varumärkes- och videoannonskampanj med Kiefer Sutherland i huvudrollen

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har fått veta att CFD-mäklaren Plus500 (LON:PLUS) lanserar en ny global, flerspråkig reklam- och varumärkeskampanj under den allmänna titeln “It’s trading with a Plus”.

Företaget planerar att lansera en serie TV-reklamspots i bästa sändningstid på flera marknader över hela världen under de kommande veckorna, tillsammans med en stor push online, i sociala medier, såväl som verkliga skyltar på vissa platser, initialt London, Milano och Sydney.

Vi förväntar oss att företaget kommer att göra ett formellt tillkännagivande om kampanjen inom kort.

De nya videoannonserna (se nedan) har Emmy och Golden Globe-vinnande skådespelaren Kiefer Sutherland. Annonserna skapades i samarbete med byrån McCann Tech, den Israelbaserade delen av McCann Worldgroup som specialiserar sig på kampanjer för spjutspetsteknikföretag.

Den nya kampanjen markerar något av en förändring i marknadsföringsstrategin för Plus500, som har varit mycket djupt in i sportsponsring de senaste åren. Som vi rapporterade förra veckan, Plus500:s huvudsakliga sportaffär – som sponsor av front-of-shirt La Liga fotbollslaget Atletico Madrid – upphörde precis efter en åtta år lång körning. Men företaget har några andra sportrelaterade avtal på plats, inklusive med Legia Warszawa, Atalanta BC och BSC Young Boys.

Plus500:s mål i kampanjen verkar vara att utöka sitt varumärke och varumärkesmedvetenhet utanför de marknader där det traditionellt har varit starkt (nämligen Storbritannien och EU), samtidigt som det stärker sitt varumärke på dessa nyckelmarknader. För dessa ändamål verkar Kiefer Sutherland vara ett mycket bra val som ansikte utåt för kampanjen, med den amerikansk-kanadensisk-brittiska skådespelaren som har en global publik från både TV och film.

Den första videoannonsen som släpps av Plus500 följer:


[ad_2]

Source link