Exklusivt: Natallia Hunik går med i leverantören av risk- och efterlevnadslösningar CubeLogic


FNG exklusiv… Efter vår exklusiva rapport från den 22 november om att Natallia Hunik, Global Head of Sales och Chief Revenue Officer för FX Direct Market Access-leverantören Advanced Markets, hade sagt upp sig från företaget (och lämnade “FX-industrin”), har FNG fått veta att Natallia ansluter sig nu till CubeLogic som Chief Revenue Officer (CRO). Hon kommer att ansvara för att övervaka CubeLogics globala försäljningsorganisation.

CubeLogic, baserat i Storbritannien, grundades 2009 av VD Lee Campbell och verkställande styrelseordförande David Priestley. Företaget tillhandahåller toppmoderna riskhanterings- och efterlevnadslösningar för alla tillgångsklasser för alla exponeringar som genereras av handel med fysisk eller finansiell energi, råvaror och rent finansiella instrument. CubeLogic differentierar sig genom att utnyttja Business Intelligence (BI) inbyggt inom sin flaggskepp RiskCubed-plattform, såväl som beprövade integrationsteknologier, för att göra det möjligt för kunder att konsolidera, analysera och minska risker på ett så effektivt sätt som möjligt.

CubeLogic har mer än 100 anställda med kontor i Storbritannien, USA (där Natallia kommer att fortsätta att vara baserad), Tyskland, Singapore och Bangalore.

Natallia Hunik kommenterade sin nya roll:

“Jag är stolt över att ansluta mig till CubeLogics globala team när företaget växer och expanderar sina affärsinformationsdrivna riskhanteringslösningar till de nya marknaderna. CubeLogic har byggt upp en imponerande meritlista med Fortune500-företag som använder Risk Cube-lösningar för att minska sina organisationers risker mer effektivt, och jag ser fram emot att bygga vidare på denna framgång. Jag är hedrad och glad över att ansluta mig till CubeLogic-familjen och kommer att fokusera på att skala upp och ta företaget till nästa tillväxtnivå genom att ta del av den finansiella tjänstesektorn och utöka dess globala räckvidd”.

Lee Campbell, CubeLogics VD tillade:

“Detta är en oerhört viktig roll i CubeLogic när vi fortsätter att växa och expandera företaget. Vi är mycket lyckligt lottade att ha någon av denna kaliber som kommer med oss ​​och jag ser fram emot att arbeta med Natallia när vi fortsätter att leverera på våra tillväxtplaner. Det är ett verkligt bevis på vad vi har uppnått hittills och också ett stort uttalande om våra framtida ambitioner”.Source link