Exklusivt: MT Proxy samarbetar med Fortex för FX-mäklarhandelslösningar


FNG exklusiv… FNG har lärt sig att leverantören av FX-mäklarens anslutningslösningar MT Proxy och handelsplattformsutvecklaren Fortex har inlett ett globalt strategiskt partnerskap.

MT Proxy – skaparen av en innovativ proxyserverlösning – kommer att hjälpa valutamäklare att öka sin anslutning och påskynda handeln för kunder. Medan Fortex, deras nya strategiska partner, kommer att ge valutamäklare tillgång till avancerade handelsplattformar och marknadsledande likviditetslösningar.

Daniel Chen, VD på Fortex, kommenterar det nya partnerskapet:

“MT Proxys djupa domänkunskap inom finansiell anslutning hjälper mäklare att förbättra sin användarupplevelse drastiskt. På tillväxtmarknaderna är detta särskilt en gamechanger. Vi ser fram emot att tillföra fler värden till vårt nätverk av kunder med MT Proxys expertis”.

Kent Riboe, Managing Partner på MT Proxy, tillade:

“Fortex är en stor industriaktör. De är välkända för sin innovativa inställning till handelsteknik och sitt djupa engagemang för att hjälpa kunder att lyckas. Vi är mycket glada över att ha dem i vårt partnernätverk och vi ser fram emot många framtida samarbeten.”

Fortex revolutionerade handeln med början 1997, som den första oberoende handelsplattformen för flera tillgångar för att ge kunderna direkt och rättvis tillgång till marknader. Sedan dess har företaget vuxit organiskt till att bli en ledande valutahandelsplattform med 12 miljarder dollar i valutaaffärer och 500 000 biljetter om dagen för tiotusentals handlare runt om i världen. Det har lanserat två andra mycket framgångsrika brygg- och värdlösningar.

MT Proxy tillhandahåller specialbyggda proxyservernätverk. Dessa nätverk gör det möjligt för mäklare att öka anslutningen, minska överskjutande latens och erbjuda en bättre, snabbare onlinehandelsupplevelse till kunder över hela världen. De gör det också möjligt för mäklare att bättre skydda sina företag mot DDoS-attacker och latensarbitrage.

Source link