Exklusivt: Lawrence Jones går med OvalX för att leda Digital Acquisition

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har lärt sig att den erfarne marknadschefen Lawrence Jones har återvänt till FX- och CFD-mäklarbranschen och gått med i OvalX (tidigare ETX Capital) som företagets nya Head of Digital Acquisition.

Lawrence Jones tillbringade sex år i ledande marknadsföringspositioner på IG Group mellan 2015-2020, och avslutade sin tid där som Global Head of Display och övervakade IG:s reklamkampanjer på flera nyckelmarknader världen över. Efter en kort period på Pepperstone, gick han med onlinespeljätten Betfair förra året som Head of Digital Media, där han fram tills nu arbetade med att flytta (tillbaka) till den finansiella onlinehandelssektorn med OvalX.

Sedan det förvärvades av den schweiziska fintech-investeraren Guru Capital SA i slutet av 2020, när företaget var känt som ETX Capital, och sedan omprofilerades till OvalX, har OvalX byggt om sitt marknadsföringsteam med början med CMO Claudio Bedino (som gick med i företagets köp av Italienbaserad bankverksamhet och sparapp Oval Money). Företaget lade också nyligen till tidigare Amazon-chefen Elena Giardino som marknadsföringsprojektledare.


[ad_2]

Source link