Exklusivt: JPMorgan FX exec Jon Price flyttar till TP ICAP som Head of eFX Sales

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har fått veta att den mångårige JPMorgan Chase-chefen Jon Price har lämnat företaget och är på väg till London för att ansluta sig till TP ICAP. På TP ICAP kommer han att vara chef för eFX-försäljning och nya produkter, och kommer att hjälpa till med lanseringen av företagets nya NDF-plattform samt att utöka deras befintliga spot-FX-fotavtryck.

Jon Price hade varit hos JPMorgan Chase (NYSE:JPM) i mer än 18 år, med början i JPM:s FX Prime Brokerage innan han flyttade till FX ecom-försäljning. Han postade följande anteckning om sin nya position på sociala medier:

Jag förväntade mig inte att någonsin komma tillbaka och jobba i staden, men jag har erbjudits en spännande möjlighet av TPICAP som jag inte kunde tacka nej till.

Jag kommer att hjälpa till med lanseringen av företagets nya NDF-plattform samt att utöka deras befintliga spot FX-fotavtryck.

Jag ser verkligen fram emot att träffa så många som möjligt under de kommande månaderna. Jag skulle gärna höra från någon som vill veta mer om produkten eller helt enkelt bara komma ikapp.

Min e-postadress är ************* och jag är även tillgänglig på BBG eller Reuters Eikon.

Tack

[ad_2]

Source link