Exklusivt: Jefferies FX Prime Broker-cheferna Brandon Mulvihill och Anthony Mazzarese avgår, startar kryptosatsning


FNG exklusiv… FNG har fått reda på att de två ledande cheferna som driver Jefferies Financial Group Incs (NYSE:JEF) FX Prime Brokerage-verksamhet, Brandon Mulvihill och Anthony Mazzarese, har indikerat att de lämnar företaget för att inleda en ännu icke namngiven satsning i kryptoutrymmet.

Brandon Mulvhill

Både Brandon Mulvihill och Anthony Mazzarese anslöt sig till Jefferies 2017, efter Jefferies (effektiva) förvärv av FXCM, och viker in den institutionella FXCM Pro-verksamheten till Jefferies. Brandon Mulvihill hade varit på FXCM sedan 2004, och avslutade sin tid där som Managing Director – Global Head of FXCM Pro innan han blev Managing Director – Global Head of FX Prime Brokerage på Jefferies under de senaste fem åren.

Anthony Mazzarese började på FXCM 2004, och lämnade till Citi 2010 för att leda FX Margin Sales – Americas innan han återvände till FXCM 2015. På Jefferies var han Global Head of FXPB Distribution.

Åtgärderna kommer när FXCM har återinrättat varumärket FXCM Pro under de senaste åren och framgångsrikt har återväxt sin institutionella FX-verksamhet under FXCM-bannern.

Var och en av Brandon och Anthony skrev på sociala medier om förändringarna, enligt följande:

Brandon – I samarbete med min långvariga affärspartner Anthony Mazzarese är vi otroligt glada och passionerade över att tillkännage lanseringen av vår ingång till digitala tillgångar. Sedan vi ursprungligen undersökte krypto-NDF(s) 2018, har Anthony och jag blivit överväldigande inspirerade av innovationen och tillväxten inom branschen, såväl som de utmaningar som branschen står inför på grund av sådan tillväxt. Under de kommande dagarna och veckorna kommer Anthony och jag att göra flera tillkännagivanden om vår satsning, så håll utkik!!

Jag skulle förlåta att inte ta upp hur otroligt bitterljuvt det var att säga hejdå till teamet Jefferies den gångna fredagen. Under de senaste fem åren har vi arbetat tillsammans med ett utomordentligt talangfullt FX Prime Brokerage-team, våra partnerkunder, partnerleverantörer och den bredare Jefferies-franchisen. Jag är otroligt tacksam över att ha byggt så många varaktiga relationer under de senaste fem åren. Tack team Jefferies.

Till nästa kapitel i en 18-årig karriär, och jag kunde inte vara mer exalterad!

Anthony – Efter 5 år av att bygga en fantastisk FX Prime Brokerage-verksamhet med ett all-star team och en lojal kundbas, markerade fredagen min sista dag på Jefferies.

Det här är en bitterljuv tid eftersom jag är stolt över att meddela att min affärspartner Brandon Mulvihill och jag har lanserat vår nästa satsning på det digitala tillgångsområdet.

Efter 18 års arbete i FX är jag glad över att komma in i krypto eftersom jag helt och hållet tror att kryptovalutor och blockchain-teknik kommer att förändra traditionella finansiella marknader. Jag är ivrig att dela mer om vår satsning under de kommande veckorna och att komma ikapp med kollegor och vänner!Source link