Exklusivt: INFINOX befordrar Dany Mawas till chef för Strategy i London


FNG exklusiv… FNG har fått reda på att den globala leverantören av handelslösningar INFINOX har befordrat Dany Mawas till positionen som Global Head of Strategic Growth. Som en del av sin nya position har Mawas flyttat från Sydafrika till London.

Dany Mawas började på INFINOX i slutet av 2020 i Johannesburg, som regionchef för Sydafrika, vilket också exklusivt rapporterades av FNG. Han var tidigare på FXCM i sju år, och var verkställande direktör för Afrika och Storbritannien för FXCM.

Mr Mawas postade följande anteckning idag på sociala medier:

För 18 månader sedan tillkännagav jag födelsen av INFINOX Global Africa efter en lång tid på FXCM där jag slutade övervaka Afrika och Storbritannien som VD. De följande månaderna var utmanande men spännande. Vi växte från ett team på 3 personer till 70+ anställda på 3 kontor mellan #johannesburg och #capetown.

Sammantaget har vi behållit fokus när vi fortsätter att utforska nya synergier mellan regioner. INFINOX Africa har varit med i journalistiken när nya kunder nu känner igen vårt varumärke som marknadsledare i Afrika. Vi anställde talanger från direkta konkurrenter såväl som väletablerade institutioner, vilket ytterligare visar vårt varumärkes attraktionskraft.

Vad gör oss så framgångsrika? #talang och #hängivenhet. Enkelt uttryckt. Och tro mig, vi har mycket i rockärmen.

Nu när #africa får bra service och #INFINOX-familjen växer för varje dag, är jag hedrad att fira min befordran till positionen som Global Head of Strategic Growth med dig.

Vi har många spännande projekt och partnerskap att se fram emot över hela världen: Vi radar upp utvecklingen av flera nya team bestående av erfarna proffs för att tillgodose behoven hos våra aktiva #handlare från Afrika till Latam; Slutför ett par strategiska partnerskap med topp 1-banker i Afrika; Lanserar en Crypto- och Fintech Providers Association i #southafrica för att öppna en dialog med statliga organ och handlare; Stänger strategiska likviditetsaffärer i #europe; Introduktionen av en svit av nya handelsprodukter (24/7 kryptohandel, fraktionerad aktiehandel, nya ETF:er, nya aktier, etc), samtidigt som INFINOX-färgerna utökas i nya regioner.

Tack igen INFINOX Global, Jay K Mawji, Sam Chaney och Robert Berkeley för ert förtroende.

Glad Påsk allihopa.

Source link