Exklusivt: Ian Tyler kliver av styrelsen för Gain Capital UK


FNG Exclusive… FNG har lärt sig att Gain Capital har fortsatt att omforma sin lednings- och styrelsnivå efter företagets förvärv 2020 av StoneX. Ian Tyler, en av Gain Capital Storbritanniens oberoende icke-verkställande styrelseledamöter, har klivit av styrelsen och har gått med i styrelsen för Australien/Singapore kryptobörsen Dacxi, där han kommer att fungera som bolagets styrelseordförande.

Ian Tyler är en pensionerad Deloitte-partner, där han 2011-2015 ledde företagets brittiska finansinstitut Treasury Advisory, Banking & Capital Markets-gruppen. På Deloitte byggde han upp och ledde ett professionellt team av experter på risk-, treasury- och ALM -ämnen, med målet att tjäna finansfunktionerna hos finansinstitut baserade i Storbritannien och utomlands. Teamet byggde upp en nettoomsättning på upp till 5 miljoner pund inom tre år efter att ha börjat från början.

Innan han började på Deloitte var Tyler gruppkassör på Tesco Bank (2008-2011) och Group Head of Capital på Royal Bank of Scotland (2000-2008). Han tillbringade också mer än ett decennium på Barclays i olika statskassor.Source link