Exklusivt: HonorFX VD Andrew Ishchuk hoppar till BelleoFX

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har fått reda på att Andrew Ishchuk har anslutit sig till offshore Retail FX- och CFD-mäklaren BelleoFX som sin nya VD. BelleoFX verkar från ett representantkontor i Dubai, samtidigt som det är hemvist i St. Vincent och Grenadinerna och på Mauritius.

Under de senaste två åren hade Andrew Ishchuk varit VD för en annan offshoremäklare som heter HonorFX. HonorFX betjänar kunder främst från Mellanöstern, Nordafrika och Asien. Företaget erbjuder regionspecifika produkter och tjänster för att möta lokala krav. Till exempel tillhandahåller det bytesfria islamiska konton för handlare från Mellanöstern. HonorFX-gruppen inkluderar dotterbolag i Mauritius, Malaysia och St. Vincent och Grenadinerna. Företaget leds från Dubai.

Innan han började på HonorFX 2020 var Andrew Ishchuk verksamhetschef på den Dubaibaserade mäklaren SmartFX och även på FXGate. Han har också varit VD för offshoremäklaren CliqFX; Operationsdirektör – Mellanöstern på TeleTrade; och VD på Forex Trend.

FNG pratade med Andrew om flytten. Han sa:

”Det har varit ett nöje att höja företaget under min närvaro som dess VD. Den ganska starka installationen vi har gjort för varumärket HonorFX. Därför har jag med tillförsikt bestämt mig för att gå vidare med nya utmaningar och etablera ytterligare ett varumärkes fotavtryck i världen av internationella finansmarknader. Det är därför håll utkik!”


[ad_2]

Source link