Exklusivt: GMI anställer Khaled Sadek som affärsutvecklingschef

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har fått reda på att Retail FX- och CFD-mäklaren GMI (som driver webbplatsen gmimarkets.com) har fortsatt sin senaste anställningsrunda och lagt till den erfarne affärsutvecklingschefen Khaled Sadek som företagets nya affärsutvecklingschef.

Khaled Sadeks nya roll kommer att vara att rekrytera, anställa, utbilda och leda nya framgångsrika säljteam för att hjälpa till att ytterligare expandera och växa GMI:s försäljningsinsatser globalt, samtidigt som han hjälper till med att växa befintliga säljkontor och team globalt.

Baserad i Kairo har Khaled Sadek lång erfarenhet inom olje- och gasindustrin och har bott och arbetat över hela världen inklusive USA, Mellanöstern, Sydafrika och EU.

Khaled är en kemiingenjör till yrket, och Khaleds enastående erfarenhet framhävs genom en rad prestigefyllda företag han har arbetat för, inklusive Baker Hughes Inc., General Electric (GE), Ecolab, samt USA:s stora olje- och naturgasproducent Amoco (förvärvad av BP) år 1998).

Detta är det senaste tillskottet till en rad imponerande anställningar på GMI, inklusive tidigare TIO Markets-chef Chantelle Lea, som anställdes som marknadschef i slutet av juni, vilket också exklusivt rapporterades här på FNG.

GMI, formellt hemvist i Vanuatu, är genom gemensamt ägande kopplat till Fintech-programvaruleverantören Finstek.com samt Global Market Index Mauritius och FCA-reglerad institutionell/STP endast FX-mäklare Global Market Index Ltd, som verkar under varumärket GMI UK.

GMI:s verkställande direktör, Jeff Chao kommenterade till FNG om anställningen av Khaled Sadek:

“Vi är glada över att kunna lägga till ytterligare en högt uppskattad och erfaren chef till GMI:s ledningsgrupp. Vi tror att Khaled Sadeks imponerande erfarenhet, kompetens och beprövade affärsmannaskap kommer att tjäna företaget på flera ovärderliga sätt. Jag ser fram emot att arbeta med Khaled och hans team på vår nästa fas av vår tillväxtplan.”

FNG pratade med Khaled Sadek som sa:

“Jag är väldigt exalterad över denna nya och lovande möjlighet. GMI är ett ambitiöst företag som leds av två framgångsrika självgjorda entreprenörer med en skarp vision och beprövade kapaciteter inom förstklassig teknologiinnovation, automation och kundservice i världsklass samtidigt som de är helt engagerade i de högsta nivåerna av efterlevnad och etiska standarder. Det är en ära att få vara en del av detta team och att överföra min erfarenhet av försäljning och ledning av olja och gas till denna mycket konkurrensutsatta marknad”.


[ad_2]

Source link